Haritada yazdığınız numaranın şuanda nere olduğunu gösteriyor.Denedim çalışıyor. http://www.sat-gps-locate.com/
quote:Orijinalden alıntı: THR bu sefer çok çok ciddiyim komik olsun diye yazmıyorum interneti yeni mi bağlattın yok çoktandır var
quote:Orijinalden alıntı: yarrbay26 quote:Orijinalden alıntı: THR bu sefer çok çok ciddiyim komik olsun diye yazmıyorum interneti yeni mi bağlattın yok çoktandır var Ciddi misin ? Harbi soruyorum
quote:Orijinalden alıntı: THR bu sefer çok çok ciddiyim komik olsun diye yazmıyorum interneti yeni mi bağlattın neden? ne oldu ki
quote:Orijinalden alıntı: swat882quote:Orijinalden alıntı: THR bu sefer çok çok ciddiyim komik olsun diye yazmıyorum interneti yeni mi bağlattın neden? ne oldu kiAlıntıları Göster kötü bişey mi var lan tıklamayalım
quote:Orijinalden alıntı: swat882quote:Orijinalden alıntı: THR bu sefer çok çok ciddiyim komik olsun diye yazmıyorum interneti yeni mi bağlattın neden? ne oldu kiAlıntıları Göster Bi an Eda ağzına s..... dedim niyese kendi kendime böyle şaka mı olur ulen ?
quote:Orijinalden alıntı: Mirana KillswitchBi an Eda ağzına s..... dedim niyese kendi kendime böyle şaka mı olur ulen ? Alıntıları Göster Kablonet almışsındır inşallah hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: Mirana KillswitchBi an Eda ağzına s..... dedim niyese kendi kendime böyle şaka mı olur ulen ? Alıntıları Göster Vuu bir kadının kollarındaymışım
quote:Orijinalden alıntı: Mirana KillswitchBi an Eda ağzına s..... dedim niyese kendi kendime böyle şaka mı olur ulen ? Alıntıları Göster offf gitti 30 saniye
quote:Orijinalden alıntı: chatixx Kaç mb? MB DEĞİL MBIT ŞUNUN ADI MBIT YETER YA NERDE GÖRSEM MB MB Bİ DOĞRUSUNU ÖĞRENİN ŞUNUN ÖF!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: chatixx Kaç mb? MB DEĞİL MBIT ŞUNUN ADI MBIT YETER YA NERDE GÖRSEM MB MB Bİ DOĞRUSUNU ÖĞRENİN ŞUNUN ÖF!!!!!!! MBPS*
quote:Orijinalden alıntı: yarrbay26 Haritada yazdığınız numaranın şuanda nere olduğunu gösteriyor.Denedim çalışıyor. http://www.sat-gps-locate.com/ lse terk
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: chatixx Kaç mb? MB DEĞİL MBIT ŞUNUN ADI MBIT YETER YA NERDE GÖRSEM MB MB Bİ DOĞRUSUNU ÖĞRENİN ŞUNUN ÖF!!!!!!! baran kardeşimsin
quote:Orijinalden alıntı: 35gta quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: chatixx Kaç mb? MB DEĞİL MBIT ŞUNUN ADI MBIT YETER YA NERDE GÖRSEM MB MB Bİ DOĞRUSUNU ÖĞRENİN ŞUNUN ÖF!!!!!!! MBPS* Sakin olun küçük aynştaynlar