Şimdi Ara

Telefon önerebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben LG G4 almayı düşünüyordum fakat sarjı az gidiyor ısınıyor falan dediler biraz soğudum ve fiyat olarakta biraz pahalı. Bana Samsung Galaxy j7 önerdiler sarjı uzun gider diye falan filan sizce j7 fiyatına göre 1100 lira daha iyi bir telefon var mı? Sarjı uzun gitsin en azından 1 günü rahat bir şekilde çıkarsın genellikle sosyal medyada takılırım müzik dinlerim kamera bakımındanda biraz iyi olsun oyun bakımından çok fazla oyun oynamam ama orta dereceli oyunları rahatça kasmadan donmadan oynasın j7 de videolarda görüyorum yüksek oyunları rahatça oynatabiliyor j7 alsam mı almasam mı? Bazıları samsungtan uzak dur diyor bazıları samsung al diyor kafam karıştı. Bu arada bütçem 1200 biraz daha yukarı çıkabilir. Teşekkür ederim.

• Orta seviyede samsung alınmaz, lg g4 öneririm, onun dışında xperia c4 ve zenfone 2 var, znf 2 alırsanız en az 32 gb lik modelini alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ki m5 in sorunsuz modelini bulursan arkana yaslanır senelerce rahat edersin.
    1100 tl civarlarında bulunabiliyor. siyah alırsan sorun çıkmıyor mükemmel bir ciha. c4 kullanıyordum m5 e geçtim bosuna z ye iyi ki para vermemişim dedirtti
  • sony xperia c4
  • g4 varken j7 bakma bence
  • Iphone5s al 3 4 sene gider daha düzgün kullanırsak

• Ben de ustteki arkadaşa katılıyorum. 5s al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenfone 2(32gb) kullanicisiyim. 10 gune kalmaz Xiaomi Mi4'e gececegim. Bi kere daha yazilim kurbani olduk arayuzunden iyice sogudum.

Oncelikle Samsung'un orta segment telefonlarini onermiyorum J7miş falan para vermeye gerek yok. Pil konusunda Lenovo Vibe P1 iyidir performans ile orantilidir fakat 2GB Ram'e sahip bi zaman sonra sorun cikarir.

Yine kendi kullandigim Zenfone 2 pil konusunda baya iyidir. Hatta 8 saat 4Gde muzik dinliyorum calisirken pil eve gittigimde %20 civarlarinda oluyor. Ama dedigim gibi bu telefonun arayuzunu iyice sevmemeye basladim.
    O yuzden kendim Xiaomi Mi4'e gececegim sende bir bak derim.

• G4 tabiki. Kıyaslamaya bile gerek yok j7 nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 tabikide sarj sorunu yok öyle abartacak ayrıca sabahtan aksama kadara oyun oynarsan ısınır yoksa ısınmıyor
  • Paralel ithalat G4 makul seviyelerde bulunabiliyor.En son 1299 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

J7 şarj yönünden güzel cihazdır.Alan arkadaşlar genel itibariyle memnun J7'den.Ama onda da bildirim ledi yok.İhtiyaca göre değişir tabi sırf o yüzden almadım ben.

• G4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4'ün şarjı az gider, ısınır doğrudur ama G4'ü beğenmeyip de J7 düşünmek nedir? 1300TL civarına G4 iyidir, P8 de alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.