Şimdi Ara

Telefon Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım hocam. O zaman ben bir süre daha takipte kalayım, iyi bişiler bulursak alırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir araştırıyordum. Bana en uygun telefonun hem ekran hem de kamera açısından Z3C olduğu sonucuna vardım. Şu anda n11'den 1250 TL'ye getirebiliyorum. Size sorum bu fiyattan alayım mı yoksa Z5C çıktıktan sonra daha ucuza bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miaksoylu -- 29 Ekim 2015; 18:38:50 >
  • miaksoylu M kullanıcısına yanıt
    Buldugunuz fiyat iyiymis yalniz ben teknoloji market.almaktan yanayim z5 ve z5c tr geldiginde elbet z3c fiyati dusecektir ben o zaman almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Bulduğum yer 1450'ye satıyor. N11 kampanyası ve Finansbank parapuanıyla 1250'ye geliyor. Ben de bekleyeceğim gibi geliyor ancak hiçbir teknoloji markette stok bulamıyorum. Z5C 1-2 ay içinde çıkar mı dersiniz? Bir de çıkınca Z3C kaça düşer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miaksoylu -- 29 Ekim 2015; 19:32:37 >
  • miaksoylu M kullanıcısına yanıt
    Z5ler dunya geneli kasimda piyasaya surulecekmis ama tr ne zaman gelir bilemem tahminimce 2 ay surebilir bende merak edoyorum acaba ne kadar duser diye z3c ilk aylar olmasada sonraki aylarda 1100,1200 civarina dusebilir belki 1300lerdede kalabilir kesin bisey diyemem fiyati dusmesse lakin baska modellere yonelenebilirim

• Sozlukde gezerken rastgeldim z3c kasa ekran yapistirmaymis ben vidali saniyordum iyice soguttu beni telefondn ekran kayma kasa acikligi sorunlari oluyormus ilerleyen yillarda

• adv11 kullanıcısına yanıt
    Tercihinizden beni de haberdar ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miaksoylu -- 30 Ekim 2015; 0:56:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.