Şimdi Ara

Telefon önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

S3 MINI ALMA BENCE BENDE ONU KULLANIYORUM ONU ALACAGINA HTC WILDFIRE AL ONU DA KULLANDIM MEMNUN KALDIM BENCE DEDIGIMI KULLAN Wıld fıre deguzel yanı androıd fln herseyı var bıde htc yanı fıyatıda galıba 500-600 fln hatla bırlıkte 12 ayda taksıt yptrrsn super bence

kredi kartı ve nakit sıkıntım var sorun orda yoksa alırım.vodafone kampanyayla alacağım.

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/kampanyalar/cihazlar#plantype=PAYM&PP_childoption=anadditionmonthlytariff

telefonlar burada..

• sahibinden .com a bak ıstersen oradada uygun fıyattan var
  • quote:

sahibinden .com a bak ıstersen oradada uygun fıyattan var

fiyatın boyutu değil ödeme şekli sorun benim için.ögrenciyim.kredi kartı ve nakit yok.faturaya yansıtacak şekilde vodafoneden alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: qiresun

quote:

fiyatın boyutu değil ödeme şekli sorun benim için.ögrenciyim.kredi kartı ve nakit yok.faturaya yansıtacak şekilde vodafoneden alıcam

Baban yardım etmezmı kredı kartı yokmu babanında yada aıleden bırının mutlaka vardır ona nakıt ver oyle al ben 3-4 yıl once oyle yapıyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qiresun

quote:

Baban yardım etmezmı kredı kartı yokmu babanında yada aıleden bırının mutlaka vardır ona nakıt ver oyle al ben 3-4 yıl once oyle yapıyordum

olsa öyle yaparım son çare olarak burdan alıcam zaten :) ama hala karar veremedim :S

• nasıl yanı aıleden kımsede yokmu o zaman bırıyle konus gıresundasın herhalde elden al
  • quote:

nasıl yanı aıleden kımsede yokmu o zaman bırıyle konus gıresundasın herhalde elden al

ya usta karıstırma oraları burdan almak zorundayım kısaca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.