Şimdi Ara

Telefon Önerisi (Note 4 nasıl bir telefon?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler ancak Duos 2 biraz giriş segmenti kalıyor. Yine de sağ olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlar da bazı şikâyet sitelerinde Note 4 ün şebeke sorunlu olduğu yazılmış ve bazı yorumlarda bu sorunun sonraki üretimlerde düzeltildiği söylenmiş. Bu doğru mu?
    Note 4 kullanan yakınlarımda bu sorun yokmuş ayrıca bu sorun teelfonun alındığı yerle de alakalı olabilir mi -kalite açısından- ? Çünkü -telefonu hepsiburadadan almayı düşünüyorum- hepsiburadadaki 300'e yakin yorumdan hiçbirinde bu sorundan bahsedilmemiş.
    Siz (bütün forumdaki arkadaşlar) ne dusunuyorsunuz?

• pardon unutmuşum bataryanın çıkabildiginı demekki o yüzden kalitesiz yapmışlar batarya satın alınsın diye tavsiyem forumlara bakarak telefon alma oraya insanlar sorunlarını yazmak için giriyor sorunu olmayan girmiyor hepsiburadadan hiç düşünmeden al geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada benim yeğenimde ve bir kaç akrabamda vardı hepsi bataryanın ömrünün kısa olduğunu söylüyorlardı ana pili çok iyi dayanıyor

• FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    Öyle demek istememiştim ama sizin görüşünüz . Ve merak etmeyin alacağım sadece fikir sahibi olmaya çalışıyorum.
  • neyse şimdiden hayırlı olsun

• FalanFilan78 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar dün telefonu aldık. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Umarım hayırlısıyla telefonu kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan.343434

Arkadaşlar dün telefonu aldık. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Umarım hayırlısıyla telefonu kullanacağım.

memnun musun ben de almayı düşünüyorum.
  • Southland S kullanıcısına yanıt
    İnternetten sipariş ettik daha gelmedi. ☺ Perşembe günü gibi gelecek. Eğer yakın zamanda alacaksanız Note 4 kullanıcılar kulübüne bakabilirsiniz.

• hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.