Şimdi Ara

Telefon seçimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alıcam twitter facebook youtube whatsapp line falan her türlü uygulamayı kullanıcam en az 2 yıl(3 4 giderse iyi olur) boyunca kasmadan kullanabileceğim şarjı önemli kamerasıda süper olmasada iyi olmalı 1000 1300 arası telefon tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Nexus 5 düşünüyorum ya da 1 2 ay bekleyip G2 almayı

• Lumia serisine de bakmalısın madem kasılma,takılma istemiyorsun . .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omega1903

Arkadaşlar yeni telefon alıcam twitter facebook youtube whatsapp line falan her türlü uygulamayı kullanıcam en az 2 yıl(3 4 giderse iyi olur) boyunca kasmadan kullanabileceğim şarjı önemli kamerasıda süper olmasada iyi olmalı 1000 1300 arası telefon tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Nexus 5 düşünüyorum ya da 1 2 ay bekleyip G2 almayı

Daha iyi kamera ve bataryasi ile o butcelerde g2 daha cazip olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 pek hoşuma gitmedi kasası falan sesler geliyor nexus daha sağlam gibime geldi
  • Nexus seni o kadar götürmez , lumia 920 - 925 senin isteklerini karşılar ama android istiyorum samlağlık ve stabillik dersende bence iphonelere bakmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • android diyosun iphone diyosun? anlamadım
  • nexus bence rahat götürür tamam android bir yerde kasma yapar ama bunlar üst düzey cihazlar bir sıkıntın olacağını düşünmüyorum bence rahatlıkla nexus 5 alabilirsin(kamerası çok iyi değil bide bataryası g2 den kötü onun dışında g2 kadar hatta kasa bakımından g2dende üstün cihaz)
  • Nexus 4 veya Nexus 5'e bakabilirsiniz hocam. iPhone stabilitesi kadar iyi bir stabilite var telefonda. Gerçekten yarı yolda bırakıcak cinsten bir telefon değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.