Şimdi Ara

Telefon seçimi acil!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir telefon almayı düşünüyordum kısmetse yarın alıcam sonunda ama hala karasızlıklarım var bütçe maksimum 2.350 aklımda iphone 6 lg g3 ve note 4 var.. ama iphone 6 nın 4.7 inç ekranını küçük bulmam ve 16 gb ın yetmeyeceğini bildiğim için elemek üzereyim (6 plus yada depolama alanı daha fazla olanlar bütçeyi aşıyo)
    lg g3 çıkalı 4-5 ay oldu yakında g4 çıkar g3 değer kaybeder diye düşünüyorum ...note 4 ise tasarım sıradan ve pek yeni bişey yok gibi ...kısacası her telefonun kendine has özellikleri var eksilerini yazdım... tavsiyeye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

• Hocam bence z3 almalısın o telefon ayrı bir güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujo5

Hocam bence z3 almalısın o telefon ayrı bir güzel

z3 güzel bi cihaz ama diğer telefonlarla karşılaştırılınca yeni çıkmış olmasına rağmen biraz eksik kalmış özellik bakımından
  • Note 4 tavsiye ederim tasarım olarak gayet şık duruyor ayrıca ekran kalitesi ve diger özellikleri ve çabuk sarjı ile alınabilir bir cihaz tabi sizin ayırdıgınız butceye göre
  • Z3 bakn derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeonLife L kullanıcısına yanıt
    diğer telefonlarla karşılaştırınca nasıl eksik kalmış özellik bakımından? hangi özelliği eksik mesela?

android dünyasında en iyi kameralardan birisi sony z serisi kamerası
    batarya en yükseklerden birisi.
    ram 3gb
    işlemci uzun vade için yeterli

cidden anlamsız bir cümle olmuş. ha ekran 2k olmalıydı diyorsan, lg g3 keşke 2k olmasaydı da ben g3 alsaydım diyorum... 2k gereksiz bir teknoloji...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujo5

Hocam bence z3 almalısın o telefon ayrı bir güzel

Sony e teleservice teknik servis veriyor. Bence sırf bu yüzden yine alınmaz. Benim 1800 liralık telefonumu kullanılmaz hale getirdiler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • note 4 al yapılacakların sınırı yok cidden veya iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

Merhaba arkadaşlar uzun süredir telefon almayı düşünüyordum kısmetse yarın alıcam sonunda ama hala karasızlıklarım var bütçe maksimum 2.350 aklımda iphone 6 lg g3 ve note 4 var.. ama iphone 6 nın 4.7 inç ekranını küçük bulmam ve 16 gb ın yetmeyeceğini bildiğim için elemek üzereyim (6 plus yada depolama alanı daha fazla olanlar bütçeyi aşıyo)
    lg g3 çıkalı 4-5 ay oldu yakında g4 çıkar g3 değer kaybeder diye düşünüyorum ...note 4 ise tasarım sıradan ve pek yeni bişey yok gibi ...kısacası her telefonun kendine has özellikleri var eksilerini yazdım... tavsiyeye ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Iphone6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.