Şimdi Ara

Telefon Seçimi ACİLL !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler Telefon Alıcam Ama İki Telefon Arasında Kaldım "Excon Era K5 " yoksa " Asus Zenfone 5 " mi ? Eğer 500 - 800 lira arası daha iyi telefon var diyosanız Önerilerinizede Dinlerim

• Zenfone daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer telefonu bilmiyorum ama zenfone fiyatına göre baya iyi
  • Zenfone

• Beyler Dedigim diğer telefon Yani "Excon Era K5 " parmak izi okuyuculu ve 8 cekiridek

• quote:

Orijinalden alıntı: galabeko44

Beyler Dedigim diğer telefon Yani "Excon Era K5 " parmak izi okuyuculu ve 8 cekiridek

İsterse 18 çekirdek olsun adını ilk defa senden duyduğum telefonu inanılmaz fiyatla sunsalar bile almam.
  • Zenfone derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: galabeko44

Beyler Dedigim diğer telefon Yani "Excon Era K5 " parmak izi okuyuculu ve 8 cekiridek

İŞLEMCİ MEDİATEK.
    MADEM 8 ÇEKİRDEK VE ÜST DÜZEY BİŞEY İSE NEDEN 1 GB RAM VAR.
    RAM 1 GB OLACAKSA SENSE ARAYÜZÜ İLE HTC 610 VEYA STOK ARAYÜZÜ İLE MOTO G ÖNERİRİM.
    BATARYA SORUNUNA TAKILMAZSAN ASUS 16 GB ZENFONE5 DE MANTIKLI.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcephtcd610&categoryId=371946&sku=TELCEPHTCD610-B&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CNfKutKfm8QCFQLMtAodP3UAFw

• Selamlar,

Her iki cihazı da incelemiş biri olarak yazıyorum, Era K5 'i tavsiye ederim. Asus bilindik bir marka olabilir ancak telefonda onlar da daha çok yeni sayılır. Zenfone aşağı yukarı 20 bin antutu skoru verirken era K5 30 bin civarı çıkıyor. Kutusunda filan flipcover gibi ekstra şeyler var. Bir de Allah için tasarımı ve hafifliği çok başarılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.