Şimdi Ara

TELEFON SEÇİMİ İÇİN TAVSİYE LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar x sp , ion veya s arasında kaldım . sizce hangisini almam daha hayırlı :) x z için yeterli bütçem yok maalesef .o yüzden arastirdim ve bunlar arasında seçim yapmaya karar verdim . kamera benim için önemli ve uzun bi süre kullanacagim . güncel kalması da önemli özellikle sp kamera konusunda kötü yorumlar okudum biraz endişeliwim . bu telefonları kullanan arkadaşlarin tavsiyelerini bekliyorum saygılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxx -- 1 Ağustos 2013; 12:15:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s artık eskı donanım kaldı kamerası cok ıyı olsada bence tercıh edılmemelı,sp daha mantıklı.Cunku daha yenı ve guclu bır chıpset ,gpu ve yenı nesıl ıslemcısı var,gpu z ıle aynı artı olarak sp nın bataryası cok ıyı ve senı fıs arayıp sarja takma derdınden kurtarıyo ben cok memnunum.guncelleme olarak sp daha yenı ve daha ılerıye kadar guncelleme alır,resımler ıcın cok super beklentılerın yoksa kamerası gayet ıyı ve guncelleme ıle dahada ıyı olacak alttakı lınkten sp nın cektıgı resımlere goz atabılırsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_77619445/tm.htm
  • teşekkürler hocam sağolasın

• 1599 a s4 bulabilirsin, kamerası 1 numara piyasada.
  • o kadar param olsaydı z alırdım reis

• 3 ü arasasında xperia sp tabiki
  • Tabi ki sp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP cok daha mantıklı,ve fıyatına gore oldukca ıyı model ben aldım ve cok cok memnunum.
  • bugün vatan in acilisi vardı bütün ürünler %30 indirimli diye reklam i duyunca bende iki gündür uyku denen şey kalmadı .İşe uykulu uykulu gittim valla . sitesinde 1240tl indirimli 860 tl olacaktı vay be dedim . kapilari açınca nasıl koştum telefon kismina önüne bi geldim sp vardı raflarda beni bekliyordu oylece :))) .hemen onumde ki standa egilip fiyatina baktım bir yandan da cocuktan bana beyaz bi sony sp diyorum :))) o an gemiler battı fiyatı 1120 tl y mis Puffffff :sss bu mu dedim indirimli fiyatı yuh .sonra sadece elimize alıp bakmakla ye tindim . biraz daha bekleyewim diyorum :))))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.