Şimdi Ara

Telefon Seçimi İçin Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öcelikle tüm donanımhaber ailesine selamlar.

Telefonumun bozulmasıyla yeni android bir cihaz almak istiyorum ama marka ve model çokluğu nedeniyle kararsız kaldım.Birçok marka ve model var.

Telefondan Beklentilerim
    Çift Çekirdek
    1gb ram
    Kaliteli ekran ve kamera
    yeterli düzeyde ses kalitesi

Çok oyun manyağı değilim pes modern combat 3 fifa vb açsın yeter
    Şuan xperia s almayı düşünüyorum ama oldukça olumsuz söz ediyorlar cihaz hakkında bu olumsuz yorumların bir aslı varmı?
    Sizden gelen tavsiyeler benim için çok önemli tavsiyelerinizi büyük bir heyecan ile bekliyorum.

• Söylemeyi unuttum maksimum 1200 tl ve civarına çıkabilirim.
  • Htc One S veya Galaxy S3 tavsiye ederim ama benim icin oncelik htc den yana olacak cunku beklentilerinizi tam anlamiyla karsiladigini dusunuyorum. Xperia S tasarimina hayran oldugum ve kamerasi cok iyi seviyelerde olan bir cihaz fakat ekran sararmasi vardi sanirim bu modelde ve kasa catlamalari da gorulebiliyordu. Daha guncel cihazlara yonelmelisiniz bence ama Htc One S sizin ihtiyaclarinizi karsilar gorusundeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Htc One S veya Galaxy S3 tavsiye ederim ama benim icin oncelik htc den yana olacak cunku beklentilerinizi tam anlamiyla karsiladigini dusunuyorum. Xperia S tasarimina hayran oldugum ve kamerasi cok iyi seviyelerde olan bir cihaz fakat ekran sararmasi vardi sanirim bu modelde ve kasa catlamalari da gorulebiliyordu. Daha guncel cihazlara yonelmelisiniz bence ama Htc One S sizin ihtiyaclarinizi karsilar gorusundeyim.

Peki One S in fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: close123

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Htc One S veya Galaxy S3 tavsiye ederim ama benim icin oncelik htc den yana olacak cunku beklentilerinizi tam anlamiyla karsiladigini dusunuyorum. Xperia S tasarimina hayran oldugum ve kamerasi cok iyi seviyelerde olan bir cihaz fakat ekran sararmasi vardi sanirim bu modelde ve kasa catlamalari da gorulebiliyordu. Daha guncel cihazlara yonelmelisiniz bence ama Htc One S sizin ihtiyaclarinizi karsilar gorusundeyim.

Peki One S in fiyatı nedir?

One S alacaksaniz yurtdisi cihazlara yonelin derim pasaport kayittli olanlara. S4 islemcili olmasi ekstra avantaj saglar. Forumda rastlamistim 1.150 civarina satiyorlar 1.200 e rahatlikla bulabilirsiniz.

• yurtdışı almak istemiyorum bu benim ilk android telefonum olucak.
    Baska önerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: close123

yurtdışı almak istemiyorum bu benim ilk android telefonum olucak.
    Baska önerin var mı?

Yurtdisi almazsaniz ozelliklerinden sadece islemcisi Snapdragon S3 olur o kadar. Onun disinda S3 alabilirsiniz. Veya htc 8x

• peki htc one s in kamerası nasıl ve pili ne kadar dayanıyor bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.