Şimdi Ara

TELEFON SEÇİMİ. TELEFONSUZ KALDIM ACİL YARDIM !!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsiburadada direk öyle iade edebiliyomuyuz hiç bi sorun olmasa bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Lumia serisinde en iyi f/p telefon Lumia 920 şu anda. 925 zaten ara model hiç yanaşma. 920 veya 1020'ye bakın. Daha doğrusu model numarası sonunda 5 olmayanlara bakın. 5 ile bitenlere Türkiye pazarında ara modellerdir. Sonu 0 ile bitenler ise ana modeller. 920 ile 925 arasında 300 tl gibi fiyat farkını hak edecek hiç bir fark olmadığı gibi IPS ekran yerine Amoled ekran kullanılmış olması da ayrı bir sıkıntı. Amoledi geliştiren Samsung bile artık yeni modellerinde Amoled kullanmayacağını açıkladı. Zaten Nokia da 925 ve 1020'de amoledi denedi ve istenilen başarıyı sağlamayınca 1520 ve 1320'de tekrar IPS ekrana döndü. Bunun dışında kameraya extra bir lens eklenmiş ancak yine pratikte kullanıcıya hiç bir artı getiriyor olmayışından dolayı sadece maliyeti artıran bir unsur olmuş. Depolama kapasitesi açısından da 16GB oldukça yetersiz. 32GB'ın sadece 10GB'ı zaten program vs ile doluyor. Size 20GB gibi bir kullanım alanı kalıyor. 16GB'tan ise 6GB kalır foto, video, belge vs depolamak için. Zaten 920 ile 925 arasında başka da bir fark yok. Farkların hepsi de son kullanıcıya artı getirmeyen hatta negatif sonuç veren değişiklikler.

Görüş açısı
     TELEFON SEÇİMİ. TELEFONSUZ KALDIM ACİL YARDIM !!?

Kalınlık

Fotoğraf

Güneş altında görülebilirlik ve kasa boyutu farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 12 Aralık 2013; 18:37:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• webdh kullanıcısına yanıt
    biri çakma android telefon havası veriyor biri de Nokia. acaba hangisi?
  • quote:

biri çakma android telefon havası veriyor biri de Nokia. acaba hangisi?

ne içtiysen banada söyle
    İkiside nokia , ikiside wp8 , ikiside 4.5 ekran , ama biri zarif diğeri ise kalas gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 12 Aralık 2013; 20:22:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin yerinde olsam Lumia'nın 920'den aşağı telefonunu almam. İmkanın varsa, garantili bulursan 920 al kardeşim.
  • webdh kullanıcısına yanıt
    siz hiç elinize alıp kullanma şansınız oldu mu bir süre her iki modeli de?
    her ikisini de 1'er gün taşıma şansım oldu. 920 avuç içine sorunsuz oturuyor ve dengeyi nasıl ayarladılarsa aşağı yukarı sağa sola hiçbir şekilde dengesizlik hissi vermiyor. 925 ise avucunuzda her an kayıp gidecek hissi veriyor.
    böyle üst üste koyarak iki resim çekip baagh bu daa galın demekle olmuyor bu işler.
    işlemci vs gibi belirli donanımlar aynı olsa da, kasadan dolayı 920'deki donanımların aynısını 925 kasasına yerleştiremediklerinden özellikle mikrofon ve hoparlör konusunda 920'de bariz üstünlük var. Ekran kesinlikle IPS ekran diyorum. iPhone'un neden Amoled'e geçmediğini merak ederdim hep.
    adamlar haklıymış. örnek gösterdiğiniz güneş altındaki görülebilirlik resimlerinde 920 aleyhine bir hile yapılmış olabilir ama o resimlerin gerçek haliyle alakası yok her iki modeli kullanma şansı bulmuş birisi olarak IPS ekranı daha başarılı buldum. Büyük ihtimalle bu resmi çekerken 920'nin ışık hassasiyetini otomatik değil manuel ayarlamışlar.
    neyse bazıları çıtır bazıları hafif balık eti sever diyelim ama kalite açısından 920 kasa daha kaliteli olduğu oldukça açık.

• http://forum.donanimhaber.com/m_85079310/tm.htm

Ereyon'da Htc wp8x 889 TL'ye düştü. Distribütör garantili. Üzerine kuruş koymadan sahip olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StanTaha

hepsiburadada direk öyle iade edebiliyomuyuz hiç bi sorun olmasa bile

Öyle direk almıyorlar işte ben baya bi mücadele ettim çağrı servisi ve çağrı servisi müdürümüdür nedir o zımbırtıyla
  • quote:

siz hiç elinize alıp kullanma şansınız oldu mu bir süre her iki modeli de?
    her ikisini de 1'er gün taşıma şansım oldu. 920 avuç içine sorunsuz oturuyor ve dengeyi nasıl ayarladılarsa aşağı yukarı sağa sola hiçbir şekilde dengesizlik hissi vermiyor. 925 ise avucunuzda her an kayıp gidecek hissi veriyor.
    böyle üst üste koyarak iki resim çekip baagh bu daa galın demekle olmuyor bu işler.
    işlemci vs gibi belirli donanımlar aynı olsa da, kasadan dolayı 920'deki donanımların aynısını 925 kasasına yerleştiremediklerinden özellikle mikrofon ve hoparlör konusunda 920'de bariz üstünlük var. Ekran kesinlikle IPS ekran diyorum. iPhone'un neden Amoled'e geçmediğini merak ederdim hep.
    adamlar haklıymış. örnek gösterdiğiniz güneş altındaki görülebilirlik resimlerinde 920 aleyhine bir hile yapılmış olabilir ama o resimlerin gerçek haliyle alakası yok her iki modeli kullanma şansı bulmuş birisi olarak IPS ekranı daha başarılı buldum. Büyük ihtimalle bu resmi çekerken 920'nin ışık hassasiyetini otomatik değil manuel ayarlamışlar.
    neyse bazıları çıtır bazıları hafif balık eti sever diyelim ama kalite açısından 920 kasa daha kaliteli olduğu oldukça açık.

Bu yazdıklarınıza kendiniz de inanıyorsunuzdur inşallah. Ben ikisini de kullandım; gelin ben anlatayım size.
    Ele oturmak ne demek ya? 920 şu an bu boyuttaki en ağır ve en kalın telefon. Bu telefonu tek elle kullanmaya çalışın bir bakalım nasıl oluyor. Çift elle her telefon ele güzel gelir; telefon o kadar kalın ki tek elle kullanması imkansız gibi bir şey. Arka kasa zaten kaygan olduğu için çok kolay şekilde yere düşürüp ekranını çatlatırsınız. Bir s4 miniye baktım 4.3 inch bir de 4.5 luk 920 ye samsung o kasaya 2 tane s4 mini sığdırır.
    Ayrıca işçiliği bir kenara bırakırsak 925te kullanılan çerçeve alüminyum; 920'de ise plastik. Nasıl daha kaliteli oluyor malzemesi 920 nin?
    Ve resimlerde kim, niye hile yapsın? Siz haksız çıktığınız için böyle konuşuyor olmayasınız? Ben de ips ekranı amolede göre daha başarılı buluyorum ve ben de ips ekran tercih ederdim fakat bu da düz amoled değil. Samsung Galaxy Note 2 telefonum da var; 925 de. Note 2'de güneş ışığında okumak çok zorken 925'te daha kolay okunuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.