yoksa markaya göre degisir mi? mesela sx1 super alet bilmemne alet de o kadar özellik olunca patlıyo elinde insanın 2-3 ay sonra
sonucta az buz para vermiyoruz su telefonlara adam spot satarken garantisi benim bilmemne akıllı esnaf soora kapak bozulunca yok bizde bilmemne soora al teli at adamın kafasına
neyse bende simdi 6230 var symbian falan yok mp3 programı falan yukliemiyorum sx1 veya 6600 gibi bişey almayı dusunuyorum. Gittim bi dukkana benim garantili gıcır gıcır telefona 400 milyon veririm dedi ustune de 200 alırım bi 7610 veririm dedi.
sizce 6230 u en az kactan satmalıyım ve özellikleri, dıs görünümü iyi olan hangi teli kacak veya garantili almalıyım?
neden mp3 programı yükleyeceksin ki? zaten mp3 özelliği var 6230 un
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
neden mp3 programı yükleyeceksin ki? zaten mp3 özelliği var 6230 un
en iyisi garantilidir ben oyle dusunuyorum her turlu için rahat
quote:
Orijinalden alıntı: Caraudiohifi
en iyisi garantilidir ben oyle dusunuyorum her turlu için rahat
Alıntıları Göster
Garantili al rahat et
quote:
Orijinalden alıntı: Ranilin
Garantili al rahat et
Alıntıları Göster
garantili her zaman için daha iyidir ama eğer spot la garantili arasında çok fark varsa tabiki spot almak daha iyidir.
garantili her zaman için daha iyidir ama eğer spot la garantili arasında çok fark varsa tabiki spot almak daha iyidir.
Alıntıları Göster
media playerını sevmedim 6600 daki program guzele benziyo pek bişiy gözükmüyo ama güsel
quote:
Orijinalden alıntı: _dream_
media playerını sevmedim 6600 daki program guzele benziyo pek bişiy gözükmüyo ama güsel
Alıntıları Göster
Allah muhtac etmesin etmedi de simdie kadar, su ana kadar aldıım hic bi garantili malın garantisine muhtac kalmadıgımdan mıdır nedir, hic ucuzu dururken garantilisini almaya yanasmak istemedim!
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Allah muhtac etmesin etmedi de simdie kadar, su ana kadar aldıım hic bi garantili malın garantisine muhtac kalmadıgımdan mıdır nedir, hic ucuzu dururken garantilisini almaya yanasmak istemedim!
Alıntıları Göster
yaw nabacan 6600 ı yaw bu kadar sx1 ci warken :)) sen sx1 al üstünede 6230 400 civarı iyidir telcileri gez hangisi iyi veriyosa ona ver üstünede yaklaşık 100 mil. verip sx1 alırsın galiba
quote:
Orijinalden alıntı: esoly
yaw nabacan 6600 ı yaw bu kadar sx1 ci warken :)) sen sx1 al üstünede 6230 400 civarı iyidir telcileri gez hangisi iyi veriyosa ona ver üstünede yaklaşık 100 mil. verip sx1 alırsın galiba
Alıntıları Göster
benim için herzaman garantili iyidir veririm garantili tlf parayı yok bozulcakmı bozulursa cebimden ne para çıkacak derdim olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzen®
benim için herzaman garantili iyidir veririm garantili tlf parayı yok bozulcakmı bozulursa cebimden ne para çıkacak derdim olmaz
Alıntıları Göster
Duruma bağlı. Çok fazla telefon değiştiriyorsan SPOT, ama bir alınca 2-3 yıl kullanıyorsan GARANTİLİ ..
quote:
Orijinalden alıntı: Bastien
Duruma bağlı. Çok fazla telefon değiştiriyorsan SPOT, ama bir alınca 2-3 yıl kullanıyorsan GARANTİLİ ..
Alıntıları Göster
evet jenassry haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: esoly
evet jenassry haklısın
Alıntıları Göster
elbette garantili başka izahı yok....
quote:
Orijinalden alıntı: Hare Rama
elbette garantili başka izahı yok....
Alıntıları Göster
yeni telefon alacaksan mutlaka garantili olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
yeni telefon alacaksan mutlaka garantili olsun
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
sx1 almayı dusunuyorum ama tusları bi garip geliyo bi de cogu kisi kapagının cabuk bozuldugunu söyledi forumda ondan cekiniyorum yoksa özellikleri konusunda (mmc kart dısında) bi çekincem yok
quote:
sx1 almayı dusunuyorum ama tusları bi garip geliyo bi de cogu kisi kapagının cabuk bozuldugunu söyledi forumda ondan cekiniyorum yoksa özellikleri konusunda (mmc kart dısında) bi çekincem yok
Alıntıları Göster
bence saçma bir soru tabiiki garantili...Ha üstelik ben bugüne kadar her iki türlüsünüde aldım spot aldığım 8310 sapasağlam çıktı hala tıkır tıkır maşallah..ama bir 6250 var orjinal illallah dedirtti ama her seferinde tamire falan beleşe gitti fakat aynı dert 8310da çıksa dünya para alırlardı sırf yazılım yenilemek için bile...Dostum bence kesin Garantili...
quote:
Orijinalden alıntı: dEAn
bence saçma bir soru tabiiki garantili...Ha üstelik ben bugüne kadar her iki türlüsünüde aldım spot aldığım 8310 sapasağlam çıktı hala tıkır tıkır maşallah..ama bir 6250 var orjinal illallah dedirtti ama her seferinde tamire falan beleşe gitti fakat aynı dert 8310da çıksa dünya para alırlardı sırf yazılım yenilemek için bile...Dostum bence kesin Garantili...
Alıntıları Göster
hayatta hiçbirşey %100 değildir dostum ellbetteki bende almıştım(6210) harika çıktı ama her zaman öyle olmayabilir . Fakat garanti de sonuç güvenlidir bozuk ta çıksa....
quote:
hayatta hiçbirşey %100 değildir dostum ellbetteki bende almıştım(6210) harika çıktı ama her zaman öyle olmayabilir . Fakat garanti de sonuç güvenlidir bozuk ta çıksa....
Alıntıları Göster
herhalde artık çoğunluğu dinlersin
quote:
Orijinalden alıntı: dEAn
herhalde artık çoğunluğu dinlersin
Alıntıları Göster
dinlerim
quote:
dinlerim
Alıntıları Göster
Bir avuç bara verdiğim birşeye 100 milyon daha verip garantili olmasını isterim, bi mok olduğunda elimi cebime atmadan hallettiririm, ama spot alındığında vermediğiniz o 100 milyon daha fazla bir miktarda çıkar...