Şimdi Ara

Telefon Tafsiyesi (en fazla 300-350 tl) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

Allahım ! bugün aksaklıklar peşimi bırakmayacak anlaşıldı sabahtan beri böyle herkse pot kırıyorum Rezistif ekran bulunuyor starda ve corbyde o yüzden dokunmatik vf945 ve monteye göre sizi zorlayacaktır bilginize ayrıca oluşan durum için özür dilerim kusura bakmayın

özre gerek yok rica ederim...

ya bu cep telefonlarında da ne çok özellikler varmış be...
    sayenizde Rezistif ekranda neymiş araştırıp öğrendim
    ama montede diğerlerine göre baya tuzluya...
    ortalama 100 tl fark var ve bütcemide aşıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarem -- 17 Nisan 2011; 13:51:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Monte

öneriniz için teşekkürler

montede biraz tuzlu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarem

arkadaşlar buraya yazmadan önce hiçbir fikrim yoktu ama şimdi bütceme göre star wi-fi veya corby wi-fi ya karar verdim...
    önerileriniz için çok teşekkürler...
    diğer seçenekler biraz daha tuzlu olduğu için eledim...
    mesala wave 525 i 380 den aşağı bulamadım....monte ise 420 den aşağı yok...

birde bügün dışarıda biraz dolaştım ve telefonlera da baktım...
    istanbulda oturuyorum bizim semtte öyle bilindik büyük bir mağaza yok genelde türkcel,avea gibi bayilere baktım birde gold vardı oraya baktım...
    tel fiyatları netten biraz daha pahalı...
    mesala şimdi goldun sitesine bakıyorum star wifi internete özel 320 ye var...
    ama mağazada 350 dediler...
    corby wifi nette 290 ama mağazada 320 dediler...
    hatta çoğu tel nette başka sitelerler de çok daha ucuz ama netten alışverişe de hiç güvenemiyorum...

şimdi sizlerden bir yardım daha istiyorum netten güvenebileceğim bir site varmı?
    birde corby mi star mı? ikisinin arasında çok fark varmı?

Bu iki telefondan birisini almaya karar vereceğini tahmin etmiştim :)
    Star wi-fi bikaç fazla özelliği var gibi görünsede eski bir telefon corby-wi-fi bence daha estetik tasarlanmış daha yeni ve dokunmatiği daha hassas bir telefon şahsen ben kardeşime corby wi-fi alacağım sanada tavsiye ederim. ayrıca gidip bu telefona 320 falan verme biraz araştır 290-300 gibi bi fiyata
    taksitli bulabilirsin 30 lirada 30 liradır az para değil bence .

Bence netteki hemen bütün sitelere güvenebilirsin ben netten i lap-top bi saat kedim içinde bikaç parça eşya almıştım
    Ama asıl olay dikkat etmen gereken bikaç nokta başarı telpa garantili olanları almanı tavsiye ederim sipariş vermeden
    önce mutlaka ara sor distribütör garantili mi paralel ithalat mı? paralel ithalat cihazların garantisi daha güvensiz kurumlardan sağlanır.
    faturayı birlikte mi gönderiyorsunuz? ve nezaman kargoya verilir? Bunlar önemli noktalar telpa, başarı, kvk, gen pa garantili cihazları almanızı
    tavsiye ederim ... bu şartları sağladıktan sonra bütün sitelere güvenerek alabilirsiniz hatta sorun belki gidip sitenin adresinden eldende alabilirsiniz.

aşağıdaki linkteki sitelerden ödeme koşullarınız ve kullanacağız kredi kartına göre seçim yaparsınız

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s3653w-corby-wi-fi-cep-telefonu-fiyati,144542.html

Şimdiden güle güle kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sairinelinde -- 17 Nisan 2011; 14:02:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.