Şimdi Ara

telefon tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3 yildan beri iphone 4s kullanmaktayim artik telefonu degistirmenin zamani geldi duye dusunuyorum ama nasil bir telefon alacagina karar veremiyorum. Tefonda genellikke oyun oynuyorum onun harici haberleri takip ediyorum. Ayrica ilk aklli telefonum 4s dir diger telefonlarin androit olmasi beni biraz korkutuyor. Tavsiyelerinizi bekkiyorun arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

G2 alabilirsin

G3 alabilirsin
    Her şeye g2 yazmanın anlamı yok,
    2. El 5s de alabilirsin
  • G2 yi incele fırsatım oldu bi arkadasım kullanıyordu ama o şarzindan hic memnun degildi ayrica Android telefon hic kullanmadığından dolayi telefonu kullanırken biraz zorlandım ama sık bir telefondu
  • 5s almayı düşündüm ama Yanımda sarz aleti taşımaktan sıkıldım ben suanda 4s i kullanımıma göre gunde 3 kere sarz ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender88

5s almayı düşündüm ama Yanımda sarz aleti taşımaktan sıkıldım ben suanda 4s i kullanımıma göre gunde 3 kere sarz ediyorum.

Powerbank alabilirsin bocam
  • butceni yazarsan ona gore yardimci oluruz.
  • 1.500 tl ye kadar telefon alabilirim
  • ender88 E kullanıcısına yanıt
    Buyuk ekranli istiyorsan Sony xperia z2 kucuk ekranli istiyorsan z3c oneririm ikiside seni memnun eder.
  • Tavsiye ettiğiniz telefonları inceleyeceğim. 5 inçlik bir telefon dusunuyorum kullandığım telefonun ekranı kucuk neredeyse telefona dusecegim yazıları okurken.
  • Oncelikle androidden cekinmene gerek yok 2 bilemedin 3.gun sakir sakir kullanio olursun butcende iyi adam gibi bir cihaz 4sten sonra sana ilac olacaktir.

G2 hem.fpbacisindn hemde batarya acisindan android cephesinin iyi cihazlarindan biridir bataryada g3ten falanda ustundur.

Fakat 1500e kesinlikle z3compact almani oneririm.

Yaklasik olarak aliskin oldugun ebatta..

Batarya ve donanim gucu olarak en ust cihazlardan biri..

Guncelleme olarak uzun vadeli iyi bir cozum..

Saglam kasa ve suyatoza dayaniklilik..

Sd Kart avantaji..

Net kotasi haricinde dahili radyo..

Sony kalitesi...
  • Ateşten Gömlek kullanıcısına yanıt
    O kadar yazı yazdim herhalde birtek onu anlayabildiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender88 -- 29 Ocak 2015; 11:47:41 >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Z3 c yi inceledim gerçekten guzel bir telefon menü geçişleri falan gayet hizli bir telefon. Ayrica telefonun ele guzel oturuyor. Ayni anda G3 üde inceledim oda gayet hizli ve guzel bir telefon artik iki telefonun arasinda bir seçim yapacagim
  • Bu bütçede z2 yada z3 Compact. İkiside harika cihazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif Esra

Yeni bir akıllı telefona rastladım n11 de linkini de paylaşıyorumhttp://www.n11.com/odisu-nova-x70-cep-telefonu-P36665263 çift hatlı parmak izi okuyucu özelliği var fiyatı da çok uygun yorumlarınızı bekliyorumhttp://www.odisu.com

telefon tavsiyeleriniz telefon tavsiyeleriniz

Cihazin islemcisi falan yazmiyor sitesinde 4 cekirdekli islemci eyvallah da snapdragon 200 de dört çekirdeklı s800 de açiklayici bir bilgi verilmemis boyle firmalarin garanti olayi da sikintili oluyor sonucta isim firmalari cinden getirtip marka basip satiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Diş Fırçası

quote:

Yeni bir akıllı telefona rastladım n11 de linkini de paylaşıyorumhttp://www.n11.com/odisu-nova-x70-cep-telefonu-P36665263 çift hatlı parmak izi okuyucu özelliği var fiyatı da çok uygun yorumlarınızı bekliyorumhttp://www.odisu.com

telefon tavsiyeleriniz telefon tavsiyeleriniz

Cihazin islemcisi falan yazmiyor sitesinde 4 cekirdekli islemci eyvallah da snapdragon 200 de dört çekirdeklı s800 de açiklayici bir bilgi verilmemis boyle firmalarin garanti olayi da sikintili oluyor sonucta isim firmalari cinden getirtip marka basip satiyorlar

Alıntıları Göster
    Z3Compact alınabilir.

• MT6582M cihazın chipseti Kavi Group getiriyor, firmayı araştırdım oldukça köklü bir firma, Aiptek markasınında Türkiye distribütörü garantiye Kavi Group güvencesiyle yazmışlar. Kavi Group ise Oğuşlar Group bünyesinde kurulmuş bir alt firma gibi görünüyor.. Yani kısacası piyasada iyi firmalar arasına girer gibi geliyor.
  • Garanti için baktım 2 yıl garantili imiş Firma Kavi Dış Ticaret diye bir firma daha önce piyasaya mobil projeksiyon cihazı getirmiş AİPTEK markasıyla o da Tayvan firmasıwww.aiptektürkiye.com adresi bi bakabilir misiniz ya karasız kaldım
  • Dosdum bu cihazı alıcagına gm dis. Al daha iyi
  • quote:

Garanti için baktım 2 yıl garantili imiş Firma Kavi Dış Ticaret diye bir firma daha önce piyasaya mobil projeksiyon cihazı getirmiş AİPTEK markasıyla o da Tayvan firmasıwww.aiptektürkiye.com adresi bi bakabilir misiniz ya karasız kaldım

Bu cihazı alma pişman olursun sonra, avea intouch 4 al daha iyi.Başka alternatifler de var.
  • ender88 E kullanıcısına yanıt
    Xperia Z2 al.Android seni neden korkutuyor?

Ayrıca Androit değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.