Şimdi Ara

telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakınlarda telefon alıcaktım, vazgeçtim 2 hafta kendime süre ayırdım düşünmek için. Şimdi kafam karışık diğer forumlarıda okudum ama hala karar veremedim. İlk olarak s4 kullanıcısıydım sonra arka kapak (plastik) çatladı. Bende onu sattım yeni bir tel almaya karar verdim. İlk başta xperia Z1 almalıyım dedim sonra birden dikkatimi Htc one'ın şekli ve özellikleri çekti. iki telefona da aşık oldum. Sonra arkadaşım i. 5s aldı. iki telefonda hafızamdan silindi. 5s i çok beğendim. Ama şu anda bir kararsızlık içindeyim alıcağım tel den pişman olmak istemiyorum. Ayrıca lg g2 gibi mükemel teller çıktı. kullanıcılar lg g2 için sıkılana kadar film izliyoruz diyorlar ki bu da benim için önemli, en iyisi ben dikkat ettiğim özellikleri yazıyım siz de ona göre seçenekleri sunun. En uygun telefon hangisi veya bana göre en iyisi ne olabilir.

Malzeme kalitesine çok önem veriyorum, z1 dış kabı, i5 in aliminyum arkası ve Hty one ın yine aliminyum arkası ondan dikkatimi çok çekiyor. Samsung dan da uzak duruyorum. note 3 de istemiyorum.

şarj sorun deil. 1 gün dayansın yeter.

ekranı müthiş olsun. kafamı karıştıran z1 bazı yerler de ekran müthiş diyorlar bazı yerlerde de berbat. sizce nasıl.

nette ve tel de gezerken hiç kasmasın istiyorum.

veeee en önemlisi hafıza ve dayanıklılık. telefona istediğim kadar oyun yükleyip kasmamasını istiyorum ayrıca dayanıklı olsun mesela bir kere elinden halıya düşürdün ü kırılmasın.

para sıkıntısı yok ücret önemli değil

Arkadaşlar hemen yardım çok sağolun, ayrıca başka forumlarda yazıyor gibi şeyler de demezseniz çok memnun olurum çünkü nerdeyse sayısız forum ve videoya aktım en son çare buraya geliyorum. Teşekkürler.

• Lumia 1520 çıkacak ne dersiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5S avantajları:

-İOS 7 sadeliği ve Appstore mağazası
    -Şekli , sağlamlığı , görünüşü

Z1 avantajları:

-Çekim kalitesi en iyi telefon 21 MP
    -Bu telefonun şekli hiç beğenilmiyor.Telefon kıvrık.

HTC ONE avantajları :

-Hepsinin kamerası megapixel , bu telefonun ultrapixel .

Samsung a bulaşma , haklısın.

• İphonun küçücük ekranı bir süre sonra canınızı sıkabilir benim önerim z1

• Arkadaşlar nokia lumia sizcedde biraz büyük deil mi 1520 ölçülerini yazarmısınız
  • Aslında gerçekten nokia lumia da güzel ama ne bileyim windows phone dan tedirgin oluyorum. sonuçte telefon piyasasın da çok yeni. bu arada arkadaşlar daha 1 aya kadar Z1 hastasıydım hergün videolarını izliyordum hanii o müthiş hareket ettirilebilen kamerasını ama sonra ekranı çok büyük geldi. sanki tablet gibi. biri de nexus hakkında bir şey yazabilirmi bu arada
  • Bende telefon alma arefesindeyim nexus5 g2 s4 araslnda kaldım fiziksel tuş olsa g2 favorim olacaktı o özellikde samsungda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden sana tavsiye samsung dan uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Lumia 1520 çıkacak ne dersiniz ?

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz anlasilan stabilite istiyorsunuz. O zaman tek onerim 5s 32gb olacaktir. Aklinizdan cikarmayin ki her telefon dustugunde kirilabilir bu bir sans isi.

• +1 derken sizde mi o telefonu tavsiye ediyorsunuz
  • Sağlam bişey istiyorsan Z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s
  • Z1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.