Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir fiyat sınırım yok yani tabi çok para vermek istemiyorum ama bir fiyat belirlemedim. Beğendiğim her türlü telefon olur. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Genel olarak şarkı dinlemek ve nette gezmek amaçlı kullanacağım. Bu şartlar altında FP olarak da değerlendirip bir telefon tavsiye ederseniz çok sevinirim. Çok büyük telefonlardan hoşlanmıyorum bunu da belirteyim.

• 0-800 : Moto G
    800-1000 : Xperia Sp
    1000-1500 : Lg G2 (müzik için alıyorsan Htc One alabilirsin)
  • Xpreria Sp'ye bende bakmıştım diğerlerini de araştırayım. Teşekkürler tavsiyen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metja

Xpreria Sp'ye bende bakmıştım diğerlerini de araştırayım. Teşekkürler tavsiyen için.

Rica ederim
  • Dediğim gibi hocam bütçe yok aklımda ne eserse artık neye tamam dersem o olacak. Yani abartı olmadığı taktirde ve işime yaradığı sürece paranın bir önemi yok. Teşekkürler.
  • Lg G2 F/P olarak şampiyon.Fiyatıda zorlamaz 32 Gb 1200 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Lg G2 F/P olarak şampiyon.Fiyatıda zorlamaz 32 Gb 1200 Tl

Teşekkürler adını baya duyuyorum forumda G2'nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Önemli değil gerçekten iyi ondan duyuyorsunuz
    Küçük ekransa Z1 Compact bakabilirsin.
    Sen tam olarak telefondan ne yapıcaksın kaç sene kullanıcaksın ekran boyutu anlatırsan daha iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Sen tam olarak telefondan ne yapıcaksın kaç sene kullanıcaksın ekran boyutu anlatırsan daha iyi olur.

Büyük boyutlarda sevmiyorum gerçekten yani Lumia'nın boyutlar hoşuma gidiyor. Kaç sene kullanacağıma dair bir fikrim yok ama 2 sene kullanırım sonra zaten hem daha iyileri çıkacak hemde ben daha da rahatlarım. 2-3 sene diyelim. Ben nette dolaşmak ve müzik dinlemek amaçlı arıyorum konuda da belirttiğim gibi.

• Konu müzik olunca konunun uzmanı sony ve beats audio lu htc ler derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük boyutlarda sevmiyorum gerçekten yani Lumia'nın boyutlar hoşuma gidiyor. Kaç sene kullanacağıma dair bir fikrim yok ama 2 sene kullanırım sonra zaten hem daha iyileri çıkacak hemde ben daha da rahatlarım. 2-3 sene diyelim. Ben nette dolaşmak ve müzik dinlemek amaçlı arıyorum konuda da belirttiğim gibi.

Lumia 820 işini rahatlıkla görür seni 3 yıl havada karada çıkarır tavsiye ederim.Boşuna para vermene gerek yok.
    Alternatif olarak Htc 8x ve Motorola Moto G bakabilirsin.Senin 1000 küsür liralık telefonlara ihtiyacın yok.800 Tl üstlimit işini rahat görür.

• Anlamam pek telefon işlerinden şimdi o 1000 küsür dediklerin oyun için vs yani bu durumda? Doğru anladıysam ve işimi 800 TL lik bir telefon görüyorsa kafam rahat zaten :) Teşekkür ederim tekrar
  • quote:

Anlamam pek telefon işlerinden şimdi o 1000 küsür dediklerin oyun için vs yani bu durumda? Doğru anladıysam ve işimi 800 TL lik bir telefon görüyorsa kafam rahat zaten :) Teşekkür ederim tekrar

Aynen öyle konuyu yeniden aç.Lumia 820-525 işimi görür mü? olarak aynen yaz onları olumlu cevaplar gelicek.Ön kamera ve flaş sorun değilse Lumia 525 bile işini fazlasıyla görür 3 yıl garanti çıkarır.
  • quote:

Arkadaşlar herhangi bir fiyat sınırım yok yani tabi çok para vermek istemiyorum ama bir fiyat belirlemedim. Beğendiğim her türlü telefon olur. Telefonda oyun oynayan biri değilim. Genel olarak şarkı dinlemek ve nette gezmek amaçlı kullanacağım. Bu şartlar altında FP olarak da değerlendirip bir telefon tavsiye ederseniz çok sevinirim. Çok büyük telefonlardan hoşlanmıyorum bunu da belirteyim.

hem muzık perofrmansının gecen haftakı guncelleme ıle super olmus olması,hemde gun ıcınde nette ve muzıkte bataryasının yarı yolda bırakmaması acısından,ayrıca sd kart ılede mp3 arsıvını tamamen karta atabılme avantajı,ayrıca 1250 den 850 ye dusen fıyatı ıle f-p acısından cok uygun olması,ne cok kucuk nede tepsı kadar kaba olmaması,sanıyorum ebat olarak tam ıstedıgınız ebat,tum bu avantajlardan dolayı xperıa SP onerırım.

• Gmd olabilir 600-650 tlye 16 gb bulabilirsen kullanabilirsin daha yüksek istersende s4 ggde 1200 küsürde dahada düşer dahada varsa bütçe sony al derim bana göre kalite markası
  • LG NEXUS işini görür
  • Arkadaşlar oyun vs oynamam demiş arkadaş ama müzik zevki varmış önerilerinize bakınız yani. Müzik ön planda sony alsın sp walkman keyfi yaşasın nexus 4 vs ne ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 20 Mayıs 2014; 0:19:01 >
  • Yaklaşık bir ay falan araştırdım. Ekranı büyük telefonlardan pek haz etmiyorum ben de. Genelde Miniler özellik açısından yetersiz kalıyor. Yani hem güçlü özelliklere sahip olacak, hem de küçük olacak (Iphone dışında). Sonra Xperia Z1 Compact aldım. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Hele internette akıcı ve takılmadan dolaşmak gibisi yok. 10 tane sekme açıyorum chrome'dan, takılmıyor..Arkadaşların da belirttiği gibi kameranın gece çekimi yetersiz geldi bana. Ama Takmıyorum bunu. Ortalama kulanımda 1.5 - 2 gün gidiyor sarjı. Hoparlör yetersiz diye duymuştum ama bana iyi geldi. Paralel (ithlalat) aldım. 1400tl.
  • Araştırmalarımda dediğiniz gibi şarkı için Sony markasını çok duydum. Hepsine bakıyorum gerçekten Xperia ve nokia telefonları da hoşuma gidiyor. Samsung tarzı büyük telefonları hiç sevmiyorum yani tablet kadar telefonun elimde yeri yok kesinlikle. Herkese teşekkürler tüm önerilere bakıyorum. Lumia serisi biraz kalite açısından diğerlerine göre düşük gibi gelse de Lumia,Xperia serileri aklıma yattı.
  • Muzik telefonu HTC dir Internet telefonu google in telefonlaridir ben nexus 5 oneririm ama pahali gelir diyosan moto G oda google in hemede nexusla ayni google garantisi kapsaminda su falanda gecirmiyo yok ben pahali istiyorum dersen note 3 al ben MOTO G oneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.