Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1.5 senedir Galaxy young kullanmaktaydım fakat çok fazla donuyordu en sonunda sinirli bir insan olarak telefonu duvara fırlattım (elime sağlık) her neyse elimde para varken sağlam bir telefon arıyorum yani beni en az 3-4 sene idare etsin :)

Piyasadaki bence en iyi telefonlar : LG G3 ,Samsung Galaxy S5 , HTC One M8, iPhone 5s (iPhone 6 ya para yok :( ) bu telefonlar arasında kaldım oyun oynarım (çok değil) çok telefonla konuşma yapmam sms deseniz ayda en fazla 30 sms atarım müzik çok dinlerim sosyal paylaşım sitelerinde dolanırım bunları göz önünde bulundurur isek sizce hangi cihazı seçmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikotinisT -- 14 Ekim 2014; 0:41:51 >

• Eger illa cok buyuk ekran sartiniz yoksa,g3 teb ustun,ve bircogundan saglam,su ve toza dayanikli,720p ekrandan dolayi gucunu uzun sure koruyacak,batarya olarak 100 saatin uzerinde sure vermesinden dolayi xperia z3compact oneririm.

Onumuzdeki hafta gelexek magazalara muhtemelen 1700 civari resmi 1600 falanda Nette paralel.bulunur kesinlijle oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Xperia bence biraz değil hatta baya iphoneye benziyor ve tuşları felan hoşuma gitmiyor bide G3 teb derken ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.