Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi bütçe 1900

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan ki telefonum galaxy s3 2yıl oldu alalı ama telefon resmen kütükleşiyo gün geçtikçe bakıyorum cebimde kapanmış bakıyorum ekran yeşil neyse samsungdan uzak durmaya yemin ettim yani
    Aklımdaki telefonlar xperia z2 ve iphone 5s . Karşılaştırma yapın diyemiyorum ikisi bambaşka işletim sistemleri nedeniyle ama iphonedan çekinmiyor değilim s3ü tablet gibi kullanmaya alışmıştım usb takıyordum film/dizi izliyor oyun oynuyordum 5s alırsam videoları indirip telefona atabilir miyim ? Ben xperiayı aşırı derecede beğendim ekranı küçük telefon alacağım bıktım bu s3ten diyordum ama z2yi görüncede dayanamadım Şarj konusunda 5s nasıldır ? xperiada 3200 mah pil var ve bu baya bi hoşuma gitti benim s3ü günde 2kez şarj ediyorum çünkü . Xperia kullanan arkadaşlar var mı telefon çok ısınıyor diyorlar her yerde doğru mudur bu bilgi ? Ben işin içinden çıkamadım açıkcası 5ste ekran küçük donanımsal özellikleri olarak z2den geride ama bu 5si bunlara kafa tutturan güç nedir cidden bilmek istiyorum. İlgilenenler olursa sevinirim

• S3 ten sonra z2 ilac olur,ama film atarim muzik indiririm arkadaslarla paylasirim bluetooh falan diorsan ne ios sana izin verir nede batarya,androidte alirsin 30liraya 32gb sd kart yayla gibi takilirsin,kisaca iosta elma armutta androidten sonra kasar adami,s3ten sonra ozellikle 4.4 kitkatli amiral gemiler cidden keyifli ben g2 ile 11 aydir yarim saniye kasma donma yasamadim yanikisacaz z2 al ve keyfini sur helede simdi fiyatindan indirime gidilmisken,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 18 Ekim 2014; 1:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Peki uzun süreli kullanım için uygun olanı 5s midir? 2yıldır android kullanan birisi olarak s3temi sorun androidtemi çözemedim ben . Dediğiniz gibi donanımsal özellikleri harika xperia z2nin ama iphone dururken o alınır mı gibi bişey denir övülürse düşünmeden iphone alırım. Yani çoğu işi bilgisayarda yapıcaz internete girsin mesaj atsın yeter diyeceğim iphone alırsam
  • Z2 duruken 5s alinirmi bana gorede,
    Android in.en.kotu modellerinden biriyle tecrube yasadigin.icin haklisin mesafeli bakmakta ama 5s le.kiyaslamam..

Bit kadar ekran ne mesaj ne oyun ne film zevki yok ona ragmen yetmeyen batarya,sd kart yok,yani kiyaslamam bile ben ama.senin zevkin bisey diyemem 4.4ten sonra andeoid cok.cok iyi yillardir kullniorum ama ilk kez artik adam ettiler kldiki android L ile cok.dahabiyi olacak ve bahsettigimiz z2
    Sony z ye bilr guncelleme.verdi z2 ile 2016ya kadar guncel.kalirsin en az,elma armutun ise gunceleme.ile.telefonlari ne halde biraktigi ortada

• 5s kucuk gelir.
    Ama uzun sure dayanir.

• z2 ler genelde sorunlu cihazlar. alırken iyi düşünmelisin.sony eski sony değil.daha 2013 yılında çıkmış amiral gemisi telefonuna (z1) tft ekran koyuyor.6 ay sonra hatasını anlayıp z2 çıkarıyor.telefonda başka sorunlar oluyor z3 çıkarıp düzeltmeye gidiyor.

kafam raad olsun dersen kesinlikle iphone 5s . zaten alıanabilecek fiyat aralığına geldi.android in kağıt üzerinde fazla olan donanımının işe yaramadığını s3 te tecrübe etmişsin zaten.2012 de s3 çöp haline gelirken 2011 de çıkan 4s hala yağ gibi akıyor.

uzun süreli sorunsuz kullanım için iphone 5s
  • Yag gibi akan 4skomaya soktu cihazi apple bi 3g yi bile kapatamiosun son gincelleme ile

• Bu kadar apple fani olmayin ya,5s nedir abicim z2 nin yaninda sorunluymus

• z2 tabiki ikisi arasındaysa ama g3 de düşünebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidde sorun yok senin s3ün yetersizleşmeye başlamış. Sonuçta 1 gb ram artık yetmemeye başlayabiliyor android için. Nexus 4 var 1 yıldır kullanıyorum 1 kere bile takılma donma vs. yaşanmadı.
  • Z2 Çok iyi
  • Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim çok kararsız kaldım. Bi yandan uzun süre gitsin lanet olsun telefon bakmaktan bıktım diyorum 5s alasım geliyor bir yandan z2 5sden daha çok cezbediyor birde bu site gerçekten kipanın sitesimi bilenler varmı z2 1650ye ise düşünmeden z2 alacağım.
    Xperia z2
    http://www.kipadirekt.com/elektronik/cep-telefonlari/cep-telefonu/sony-xperia-z2-cep-telefonu.html?___SID=U
    İphone 5s
    http://www.kipadirekt.com/apple-iphone-5s-16gb-gri-cep-telefonu.html?___SID=U

• bence al 5s'i bak keyfine. çok hızlı, rahat kullanımlı, stabil bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Hepinize cevaplar için çok teşekkür ederim çok kararsız kaldım. Bi yandan uzun süre gitsin lanet olsun telefon bakmaktan bıktım diyorum 5s alasım geliyor bir yandan z2 5sden daha çok cezbediyor birde bu site gerçekten kipanın sitesimi bilenler varmı z2 1650ye ise düşünmeden z2 alacağım.
    Xperia z2
    http://www.kipadirekt.com/elektronik/cep-telefonlari/cep-telefonu/sony-xperia-z2-cep-telefonu.html?___SID=U
    İphone 5s
    http://www.kipadirekt.com/apple-iphone-5s-16gb-gri-cep-telefonu.html?___SID=U

İkiside kendine göre çok iyi telefonlar.

Benim tavsiye gidip yerinde incelemeniz ikiside açık olsun gezinin bakın menüsüne ona göre karar verin

• Z2, sana ilaç gibi gelecektir.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    4s de kasmadan fifa 15 oynanabiliyorum ama s3 sıra gelince donmalar oluyor. .

• z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tek korkum s3 aldığım zamanda s3 mü alsam iphone 4(4s te olabilir) alsam ikilemi yaşamıştım ama o zaman hiç düşünmeden almıştım s3ü telefon sonra çöpoldu bitane memnun adam yok. Şimdide aynısı olacak diye korkuyorum ama şarj konusundan dolayı z2 ağır basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Beyler tek korkum s3 aldığım zamanda s3 mü alsam iphone 4(4s te olabilir) alsam ikilemi yaşamıştım ama o zaman hiç düşünmeden almıştım s3ü telefon sonra çöpoldu bitane memnun adam yok. Şimdide aynısı olacak diye korkuyorum ama şarj konusundan dolayı z2 ağır basıyor

s3tekı olayı z2 ıle kıyaslama,tamam s3 zamanında en ust modeldı belkı haklısın ama samsung en ust modelldede olsa yazılımda sıkıntılıydı her zman o yuzden donma kasma yasanıor s5 te alsan ole olacak,o yuzden z2 al ve keyfıne bak bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.