Şimdi Ara

telefon tavsiyesi (f/p & şarj öncelikli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 800 tl bütçe ile özellikle şarj konusunda üzmeyecek, kullanışlı bir telefon tavsiyesine ihtiyaç var.
    kamera orta halli olsa yeterli. oyun oynanmayacak. ekran boyutu en fazla 5 inç olmalı.

Teşekkürler

• hebele55 H kullanıcısına yanıt
    g2 .
    lenova p70 4000mah batarya 1.bucuk gun garantı dıyorlar oyun fılan oynamazsan 2 3 gun dayanıyormuş kamera 13 e 5 olması lazım orta hallı kalıtesı var
    5inc tam istediğin telefon olabılır hapsiburada kendı satıyor dıye hatırlıyom bırazdaha ucuza sıtelere ve ona bakmanı tavsıye ederim
    meizu m2 note alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

meizu m2 note alın

Hocam letv le 1s ile karsilastirildiginda hemen hemen aralarinda 100tl oynuyor ama letv ozellik olarak daha iyi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefaslar kullanıcısına yanıt
    letv isim dışında güzel telefondur karar sizin
    ismi harbi çok dandik insan güzel bişey koysa daha çok satar bu telefon
  • Hocam bu letvnin serisi meizunun mx5i gibi duruyor 200tl fazla verip mx5 almak isabetli bir karar mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaslar -- 8 Ocak 2016; 0:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p Bluetooth Teyp tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sefaslar kullanıcısına yanıt
    kaça geliyor mx5 tam olarak
  • Hocam bu ikisi de kayitsiz gelirse letv 700 mx5 900a geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus zenfone 2 laser
  • Meizu MX4'de düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

meizu m2 note alın

meizu m2 şarj yönünden nasıldır? şarjı ne kadar gider?
  • arkadaşlar,

zenfone 2 laser ile p70 arasında kalmıştım. ancak ekran 5 inç biraz büyük gelir uyarısı aldım. ekran 3.5-4 inç arasında olsun dersek aynı özellikleri hedefleyen telefon tavsiyeniz olur mu?
    O fiyata en iyi zenfone 2 laser alinir. Ama sana 700 tl ye kendi kullandigim cihazi onerebilirim htc desire 616 snapdragon 410 dan daha guclu islemcisi var. Android arayuzu çok stabil tek problemi depolama alani 4 gb şaka gibi evet ama sd card ile çozluluyor htc ona iyi cozum bulmus. Bu telefon özellikle performans icin uretilmis ve kendi fiyat segmentinde çok iyi. Donanim onemli dersen ben htc derim.
    Zenfone laser da Gorilla glass 4 var. Kamerası amiral gemileriyle yarisiyor. Kullanim amacina gore sec begen.
    Ama oyun oynanmayacak filan demissin zaten Zenfone 2 derim ben. Asus kalitelidir üzmez seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk34 -- 14 Ocak 2016; 19:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlcn98

O fiyata en iyi zenfone 2 laser alinir. Ama sana 700 tl ye kendi kullandigim cihazi onerebilirim htc desire 616 snapdragon 410 dan daha guclu islemcisi var. Android arayuzu çok stabil tek problemi depolama alani 4 gb şaka gibi evet ama sd card ile çozluluyor htc ona iyi cozum bulmus. Bu telefon özellikle performans icin uretilmis ve kendi fiyat segmentinde çok iyi. Donanim onemli dersen ben htc derim.
    Zenfone laser da Gorilla glass 4 var. Kamerası amiral gemileriyle yarisiyor. Kullanim amacina gore sec begen.
    Ama oyun oynanmayacak filan demissin zaten Zenfone 2 derim ben. Asus kalitelidir üzmez seni

zenfone 2 laser in ekran biraz büyük geldi o yüzden daha küçük ekran olup şarjı üzmeyen tel var mı diye sordum. öneriniz için teşekkürler

Zenfone 2 laserin 5.5 inc ve 5 inc lik iki farkli modeli var. Belirteyimde .

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlcn98

Zenfone 2 laserin 5.5 inc ve 5 inc lik iki farkli modeli var. Belirteyimde .

evet öyleymiş. ancak dediğim gibi bize 5 inç bile fazla geldi
  • 500 TL casper VIA v3 al 2800 mah batarya var ekranında hd ful hd ekranlara bile 250 mah altında batarya koyuyorlar

• tavsıye edilen butun telefonları kullandım aşagıdakı puanlamaya bakıp hangısını tercıh etcegıne karar verebılırsın. 1 ile 10 arası puan verilmiş puanlar tamamen kişisel kullanıma dayalı olarak değerlendirilmiştir.

huawei g7 (840 tl)

Batarya 10
    Fiyat performans 8
    Stabilite 9
    Sağlamlık 9
    2.el piyasası 8
    Tasarım 7
    Kamera 8
    Hız 7
    Toplam 8,25

Meizu m2 note ( 699 tl)

Batarya 8
    Fiyat performans 9
    Stabilite 9
    Sağlamlık 8
    2.el piyasası 9
    Tasarım 10
    Kamera 9
    Hız 8
    Toplam 8,75

Asus zenfone 5,5 (750 tl)

Batarya 6
    Fiyat performans 7
    Stabilite 8
    Sağlamlık 8
    2.el piyasası 8
    Tasarım 6
    Kamera 7
    Hız 8
    Toplam 7,25

Lenovo p70 ( 730 tl)

Batarya 9
    Fiyat performans 7
    Stabilite 4
    Sağlamlık 8
    2.el piyasası 8
    Tasarım 8
    Kamera 7
    Hız 4
    Toplam 6.87

Lenovo a7000 (699 tl)

Batarya 8
    Fiyat performans 10
    Stabilite 6
    Sağlamlık 8
    2.el piyasası 6
    Tasarım 8
    Kamera 6
    Hız 8
    Toplam 7,5

xiaomi redmi note 3 (700 tl)

Batarya 9
    Fiyat performans 9
    Stabilite 9
    Sağlamlık 9
    2.el piyasası 8
    Tasarım 9
    Kamera 9
    Hız 9
    Toplam 7,87 ( Türkiye piyasasında resmi olarak satısı olmadıgı için ve garantisiz satıldıgı için toplam puandan 1,00 puan düşülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbiac -- 15 Ocak 2016; 17:12:35 >

• En fazla 5 inç demişsin onu yenı okuyorum :) saydıgım butun telefonlar o zaman geçersiz oldu:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.