Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük bankacılık işlemlerimi yapabileceğim arada bir iki oyunla can sıkıntısı giderebileceğim internette takılırken sıkıntı olmayacak en önemlisi de bataryası en az 1 tam gün gidecek bir telefon almak istiyorum. 500 - 700 TL civarında olacak bir telefon sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eflatunkar -- 23 Ağustos 2014; 16:17:52 >

• LG L90 işinizi tam gorucek 750 Tl 'lık d\p ürünü şarjı iki gün bile gider.Moto G de bakabilirsiniz kullanıyorum çok memnunum bütçe tam olarak kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçenizi söylerseniz ona uygun tavsiye edebiliriz.

HTC One M8 her istediğinizi yerine getirir. Hiç bir kasma - donma yaşamazsınız. Bataryası da 1 günü rahatlıkla çıkarır.
  • 500-700 arası bir bütçe ayıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eflatunkar

500-700 arası bir bütçe ayıracağım

Moto G ve L90 modelleri tam size gore hocam Moto G çok stabil arkasında Google var ve güncelleme derdi yok kazma derdi yol bataryads çok iyi ben çok memnunum. L90 da kamera olarak daha iyi.Moto G 630 TL,L90 750 TL alintilayarak yazın bende göreyim.

• motorola moto g tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Moto G ve L90 modelleri tam size gore hocam Moto G çok stabil arkasında Google var ve güncelleme derdi yok kazma derdi yol bataryads çok iyi ben çok memnunum. L90 da kamera olarak daha iyi.Moto G 630 TL,L90 750 TL alintilayarak yazın bende göreyim.

fiyatları aynı diye soruyorum general mobile discovery ile arasındaki fark nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

fiyatları aynı diye soruyorum general mobile discovery ile arasındaki fark nedir

Discovery de MTK işlemci var birde mali 400 GPU bu hic iyi değil düşük perfilormans alırsın.Kalitesi servisinde iyi değil, sdn'nin discovery ve Moto g karşılaştırması var izle farkı gör

• Moto G çok iyi cihaz ikinci tel olarak kullanıyorum kamera dışında iPhone 5s ile hiç bir farkı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.