Şimdi Ara

telefon tavsiyesi-yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben bir suredir forumlarda telefonlarla ilgili yorumlari okuyorum, kendim gidip inceledim de ayni zamanda fakat hala telefon konusunda karara varamadim.Sony ürünü bir sey almak istiyorum aslinda fakat hepsinde bir pürüz var ister istemez. yine de tavsiyelerinizi duymak isterim.
    Cok telefonu zorlayacak seyler kullanmam zaten, dizi izleyebilirim sadece ekstra olarak, kamerasi da kotu olmazsa ve -cok sık telefon degistiren biri degilim-, uzun omur vaat etse hos olur.
    simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikCansu -- 2 Kasım 2013; 2:26:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lg g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptikCansu

merhaba, ben bir suredir forumlarda telefonlarla ilgili yorumlari okuyorum, kendim gidip inceledim de ayni zamanda fakat hala telefon konusunda karara varamadim.Sony ürünü bir sey almak istiyorum aslinda fakat hepsinde bir pürüz var ister istemez. yine de tavsiyelerinizi duymak isterim.
    Cok telefonu zorlayacak seyler kullanmam zaten, dizi izleyebilirim sadece ekstra olarak, kamerasi da kotu olmazsa ve -cok sık telefon degistiren biri degilim-, uzun omur vaat etse hos olur.
    simdiden tesekkurler.

Butce yazmamıssın ama xperıa L onerırım ıydır fıyatına gore

• quote:

merhaba, ben bir suredir forumlarda telefonlarla ilgili yorumlari okuyorum, kendim gidip inceledim de ayni zamanda fakat hala telefon konusunda karara varamadim.Sony ürünü bir sey almak istiyorum aslinda fakat hepsinde bir pürüz var ister istemez. yine de tavsiyelerinizi duymak isterim.
    simdiden tesekkurler.

Xperıa sp yada daha ekonomık olarak xperıa L yada M bakabılırsınız,sp uzun sureler yetecektır dıye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

simdiden tesekkurler.

Xperıa sp yada daha ekonomık olarak xperıa L yada M bakabılırsınız,sp uzun sureler yetecektır dıye dusunuyorum.

Cok tesekkurler cevap icin, son olarak ben de SP dusunuyordum fakat kamerasi cok kotulendi fiyat farkina deger mi diye dusunuyor insan :)

• Kamerası berbat degıl sadece alısık oldugumuz sony kalıtesınde degıl,ama alısık olunan lg kalıtesıne sahıp,magazalarda ıncele kurcala sp yı bak bakalım o kadar kotılendıgı kadar varmı ayrıca bırkac haftaya guncelleme alıyor sp,kamerası dahada duzelcektır.1000 lıra cıvarı cok cok uustun ceken modellerde yok zaten yada baska eksıklıklerı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.