Şimdi Ara

Telefon Wifeye bağlıykan Instagrama Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Konuyu yine yanlıs yere açıyor olabilirim. Daha önce ki telefonum s4dü. Değiştirdim suan xperia kullanıyorum. Bugun instagramı yükledim. Fakat wifi baglıyken hiç bi şekilde giriş yapmıyor haber akışını güncellemiyor. internet baglantısı yok sayılıyor diyebilirim. Mobil veri açıkken böyle bi sorun yok. Resim yüklüyorum. Nasıl bi hata aldıgımı görmeniz için. Diger hiç bi uygulamada böyle bi sorun yasamıyorum.
     Telefon Wifeye bağlıykan Instagrama Girmiyor

Dns değiştirerek sorunumu çözdüm. Belki bu soruna cevap arayan insanlara faydası olur !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crvenn -- 17 Ocak 2015; 22:06:24 >

• Crvenn C kullanıcısına yanıt
    İnstagram diğer telefonunuzda da kurulu muydu? Kullanmadığım için sadece tahmini yazıyorum. Muhtemelen pc ya da benzer bir farklı cihaza port edilememesin diye edilirse de çalışamasın diye özellikle mobil veriyi kullanacak şekilde yapılandırılmış olabilir.
  • shpynx kullanıcısına yanıt
    diger telefonumda yüklüydü evet. Programı yeni indirdim instagram için böyle bi ayar varmı bilemiyorum. hiç bi şeye dokunmadım. Yani sadece mobil veri için ayarlanmıs olsa diger uygulamalarda da aynı sorunla karsılasırdım diye düşünüyorum. Teşekkürler
  • Crvenn C kullanıcısına yanıt
    İnstagram kullanan iphone ve android cihazlarda benzer problem olmuş tekrar kurulum önerisi dışında bir şey yok o da bazı telefonlarda işe yaramamış.
  • shpynx kullanıcısına yanıt
    Evet tekrar kurdugum zaman da fark eden bi şey olmadı. Samsung da böyle bi sorun yoktu :/
  • Benimle aynı sorunu yaşayan okadar çok kişi olmus ki forumda ama hiç biri bi yanıt alamamıs. Baska forumlarda sormak lazım belliki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.