Bildirim
telefon yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hemen iade et ve kurtul.
-
İade şansı varsa isabet olur hocam , fakat sistem değişimi bilmiyorum ama yeni bir imei atılması çok maliyetli değil diye biliyorum hatta kenarda köşede atıl durumda telefon varsa onun lmesini bile atıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine IMEI'si kopyalanmış telefon satılmış, kimbilir daha ne gibi şeyler var, yan sanayi kasa vs. vs. Onu yapan onu da yapar zaten. Bu telefonun problemleriyle uğraşacağına yapacağı en iyi şey iade etmesidir.
-
Yani bencede ilk tercihi iade olmalı arkadaşın, demek istediğim bazen imei klonlanmış diyince insanlar bir daha o telefon kullanılamaz gibi düşünüyorlar ona ithafen demiştim , bir nevi ayıplı mal zaten arkadaşın telefonu , umarım muhatap bulabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu 50TL YE ALDIM İADE ETMELİMİYİM SAMSUNG S5
YAZILIMI BOZUKTU YÜKLEDİM
TELEFONCUDAN ALDIM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X