|
XİAOMİ YURTDIŞI CİHAZLAR - 0 VE 2. EL (2. sayfa)
-
-
Özelden yanıtlandı ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
işini bilen ve güvenilir bir arkadş, hayırlı işler Mustafa. -
Çok teşekkür ederim abi saolasınquote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
işini bilen ve güvenilir bir arkadş, hayırlı işler Mustafa.______________________________
-
Xiaomi Note 10
Samsung Note 20 Ultra işlemlerim oldu kendisiyle, 10 üzerinden 10:)! Tavsiyedir. -
Güle güle kullanın, çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: horozigo34
Xiaomi Note 10
Samsung Note 20 Ultra işlemlerim oldu kendisiyle, 10 üzerinden 10:)! Tavsiyedir.______________________________
-
Acil Pm
-
Cevaplandı (zamanında cevapladım ama konuma yazılan mesajdan bildirim gelmemiş )
Teşekkürler.. Tavsiye ederim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: haXan2849İşinde uzman bir arkadaş.. Irt zırt diyene kadar, Whatsapp üzerinden mesaj yazana kadar ilgili işlemi bitirmiş oluyor...
Teşekkürler.. Tavsiye ederim..
Eriyen kalp emojisi olsa koyardım
çok teşekkür ederim
1 adet 9S işlemleri mükemmel bir şekilde halledildi. Tavsiye ediyorum.
-
2 adet Redmi9 var ikisine de IMEI repair lazım kaça yapıyorsunuz? -
arkadaş işinin ehli, bizim cihaz biraz sorun çıkarttı ama sonuçta bir şekilde işi çözdük, ellerine sağlık
-
quote:
Orijinalden alıntı: walkererdemarkadaş işinin ehli, bizim cihaz biraz sorun çıkarttı ama sonuçta bir şekilde işi çözdük, ellerine sağlık
teşekkürler, iyi günlerde kullanın
Orijinalden alıntı: iamgireyziboi
2 adet Redmi9 var ikisine de IMEI repair lazım kaça yapıyorsunuz?özelden yanıtlandı
-
quote:
Orijinalden alıntı: nitellaAçılırken logo da kalan cihazları tamir ediyormusunuz.
model nedir, özelden veya whatsapp üzerinden ulaşın duruma bakalım
Uzaktan bağlantı ile 1 adet poco x3 'ün işlemini gerçekleştirdi, arkadaş son derece ilgili ve bilgili, Telefonun otomatik güncelleme alacağını ve sıfırlamada da imei uçmayacağını söyledi kendisine teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.
-
Dostum acil telefonumun açılması gerek, konuşmuştuk dün ve bugün de yazdım sana, mümkünse bu işi kısa süre de halledelim teşekkür ederim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49BDostum acil telefonumun açılması gerek, konuşmuştuk dün ve bugün de yazdım sana, mümkünse bu işi kısa süre de halledelim teşekkür ederim :)
cevaplandı