Şimdi Ara

Telefon yerine PC kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon cihazını kullanmaya gerek kalmadan,
    Normal telefon aramalarını ve görüşmelerini PC ye ait mikrofon ve speaker ile yapmak
    hatta pc ile yapılan normal telefon hattına ait görüşmeleri kaydetmenin bir yolu var mıdır?
    ADSL telefon hattı üzerinde çalıştığı halde farklı bir bant genişliğini kullanıyor ve sanırım bahsettiğim şekilde normal telefon görüşmesini adsl modeme arama yaptırarak gerçekleştirmek mümkün değil. Doğru tahmin ediyorsam bunun için ayrıca geliştirilmiş bir pci kart gerekiyor....
    Bilgisi olanları mesajlarını bekliyorum...
    thnx

• geliştirilmiş bir pci karta falan hiç gerek yok. 10 milyonluk en vasıfsız modemler bile bu dediklerini rahatlıkla yapabilir. google'da modem software diye aratırsanız tonlarca program bulabilirsiniz. ses kaydı da yapabilirsiniz.
  • Modemlerin arama yaptığını elbette biliyordum ama yıllardır kullandığım halde bu özelliklerini keşfedememişim.. :))
    mersi
  • modem + ewinde bilgisayarı olan ve acık olanalar için skype var ücretsiz konusabiliyosun harika bişey
  • skype 'ı biliyorum.. uzun süredir web üzerinden görüntülü görüşmeler yapıyorum zaten. Amacım web'e girmeden, yani normal ev telefonu görüşmelerini pc ile yapmak ve pc nin avantajlarını kullanıp adres defteri, caller ID, otomatik yanıt, görüşme ses kaydı, konuşma ücreti hesaplanması.... gibi şeyleri mümkün kılmak...
    Ancak arkadaşın dediği gibi google da arama yaptım ama ücretsiz bir yazılıma rastlamadım...
  • skype nerden indirebilirim?
  • www.skype.com/download/
  • çok iyi ya
  • Eğer elinde varsa pci dan bir çevirmeli modem bağla bilgisayara. Sonra splitterdan line kablosunu al pci modem e tak...
  • voip mi düşünüyorsun yoksa normal arama mı ?

normal arama ise modemlerin ses çıkışları hatta yanıt sistemleri dahi mevcut.

Bi mikrfon bi kulaklık bi advanced call center (programı)
    bir de modem
  • Yüzlerce program var advanced call center ı da gördüm. Ama bir tane freeware'e rastlamadım.

NOT: Voip değil, web ile ilgisi yok mormal aramalar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1661 -- 8 Ağustos 2005, 22:40:35 >
  • Classic Phone Tools'u dene.
  • şu caller id işini bir türlü çözemedim.

çözen varsa da haber versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.