Öncelikle Selamınaleyküm arkadaşlar, Ben hep ezik telefon kullandım ve yeter artık diyip dokunmatik alıcağım inşallah. Ama şöyle birkaç sorunum var cevaplarsanız sevinirim. 1)Hemen alıcağım telefon Galaxy Note. 2'si çıkıcak ama 2000tlden az olmiyacağı için alamam. 2)2. bir telefon istiyorum.Şunları düşündüm. Nokia Asha 303 Samsung Galaxy Y Pro Blackberry Bold 9790 Lg Optimus 3D HTC Evo 3D Sizce hangisi. Blackberryi çok istiyorum.Çünkü 2.telefonum sadece mesaj olarak düşünebilirsiniz. Ama aynı fiyata daha çok uygulaması olan telefonlar olunca biraz durakladım. Ve 3D görüntü diyoruz . Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar
galaxy note al gerisini boşver...
Kesinlikle Galaxy Note al.Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.2 günlüğüne arkadaşımın s2 si ile değiştirdik telefonları noteden sonra ısınamadım telefona.Galaxy s3`ü de inceledim.Bundan önce Sony Ericsson Xperia Play,Xperia Ray ve Htc Evo 3D kullandım.Note`yi aldıkdan sonra ben bu güne kadar telefon kullanmamışım dedim.
1 - Hala 'teknoloji delisi' lafını kullanan kaldı mı ?? 2 - Eğer yazdığın seçenekler arasından istiyorsan htc evo 3d , 2000 lira limitle istiyorsan ve note / htc one x / samsung galaxy s3 3 - Seçeneklerde yazdığın telefonlar arasındaki dengesizlikten bu konulardan pek anlamadığın anlaşılıyor :) Android işletim sistemi karışık veya düzensiz gelebilir seçimini buna göre yapmanı öneririm.
Ya aslında 2.telefon diyorum ya mesajlaşmak için. Blackberry bu konuda usta fakat aynı fiyata daha cok uygulaması olan telefonlar var. Onları da o yüzden istedim.Ama o da android , note da android . Kafam orda karıştı.