arkadaşlar kaç gündür arıyorum araştırıyorum herhangi biri böyle sorun yaşamamış herhalde ben zooma telefondan giriyorum ve bluetooth kulaklığımla müzik dinlemek istiyorum ama bluetooth sadece zoomda çalışmıyor, kulaklık redmi airdots telefon xiaomi redmi 5 plus ve sadece sesi kulaklıktan vermiyor mesela şarkı durdurmak istediğimde kulaklığa tıklayıp normalde olduğu gibi durdulabiliyorum fakat şarkıyı kulaklık yerine hoparlörden veriyor. Görüşmeye katıldığımda sol üstte bluetooth kulaklığı telefona bağlayınca bluetooth simgesi çıkıyor şarkı açınca gidiyor ve şarkıyı durdurmadan simge geri gelmiyor yardım ederseniz sevinirim (doğru yere mi konu açtım bilmiyorum) |
Zoom Uygulamasında Bluetooth Kulaklığın Çalışmaması Sorunu
Zoom uygulamasında Bluetooth kulaklığını kullanmakta sorun yaşıyorsan, çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Bluetooth Kulaklığın Bağlı Olduğunu Doğrula: Bluetooth kulaklığının cihazına doğru şekilde bağlandığından emin ol. Bunun için cihazının Bluetooth ayarlarına git ve kulaklığının bağlı göründüğünü kontrol et.
- "Zoom Bluetooth Kulaklık Nasıl Bağlanır" Aratması Yap: İnternette "Zoom Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır" şeklinde arama yaparak detaylı bağlantı talimatlarını bulabilirsin.
- Zoom Ayarlarını Kontrol Et: Zoom uygulamasını aç ve Ayarlar > Ses'e git. Kulaklıklar için varsayılan ses çıkış cihazının Bluetooth kulaklığın olduğundan emin ol.
- Bluetooth Kulaklık Mikrofon Sorunu: Bluetooth kulaklığın mikrofonunu Zoom'da kullanmakta sorun yaşıyorsan, mikrofonun etkinleştirildiğinden emin ol. Ayrıca kulaklığının mikrofon izinlerinin Zoom uygulamasına verilmiş olduğunu kontrol et.
- Zoom Sesi Kulaklığa Verme: Zoom uygulamasında sesi kulaklığına vermek için, toplantı sırasında ses kontrol panelini aç ve "Bluetooth Kulaklık" seçeneğini belirle.
- Zoom Bluetooth Kulaklık Ses Gelmiyor: Bluetooth kulaklığından ses gelmiyorsa, kulaklığın ses seviyesinin yükseltilmiş olduğundan ve sessiz modda olmadığından emin ol. Ayrıca Bluetooth bağlantısının düzgün çalıştığını kontrol et.
- Zoom Kulaklıktan Ses Gelmiyor: Zoom uygulamasında kulaklıktan ses gelmiyorsa, yukarıdaki adımları izle ve ayrıca Zoom uygulamasının en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
Bu adımları uyguladıktan sonra Bluetooth kulaklığın Zoom uygulamasında sorunsuz çalışması gerekir.