Şimdi Ara

TELEFONDAKİ SMSLERİ PCYE ATMA YARDIMMM!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda dolandım ama bulamadım bi türlü benim bi 6600 telefonum var ve içindeki smsleri bilgisayara atmam lazım ama ne nokia 6600pc suite ne pc suite yeni versiyonu zaten desteklemio 6600 doğrulanamadı dio message saver dio bi program varmış oda olmadı 6600 ı görmedi kafayı yemek üzeryim yardım edebilirmisiniz lütfen şimdiden teşekkürler

• asagidaki program 6630 ve n70 te sorunsuz kullanilmaktaydi 6600 da calişirmi denemedim bilemiyorum..denemeni tavsiye ederim sadece

oncelikle bu konu ile ilgili bir program onerecegim sana..telefondaki smslerini text formatina cevirip atabilecegin bir program bu ..ben bu sekilde sakliyordum

asagidaki iki programi indir..message storer icindeki app dosyasi programi tam sürüm yapar..bunuda alttaki fexplorer programi ile programi kurdugun surucu icindeki C veya E icindeki system kalsoru altindaki app klasoru icindeki message storer icine kopyala degistirilsinmi diyecektir evet dersin bu kadar ...sana sms leri secip text e cevirmek kalacaktir daha sonra o dosyalari bluetoot ile yada data kablosu ile pc ne gonderip istersen orada saklayabilirsin..baska bir yontem varmi bilmiyorum ..benim yontemim buydu
    saygilar

http://www.4shared.com/file/20427221/29ec2abd/messege_storer.html
    http://www.4shared.com/file/20427222/b0e57b07/FExplorer_turkish_115.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 22 Temmuz 2007; 22:41:31 >

• saolasın çok yardımcı oldun teşekkürler kafayı yemekten kurtardın:D:D
  • Merhabalar, tarih biraz geç ama sorunlar hep aynı.
    Bu programı 6600 ıma yükledim ve text olarak kaydet dediğimde hep takılı kalıyor. Hatta bluetooth ile pcye bağlayıp kayıt ettiğim text in boyutunu kontrol ettiğimde hem 140 veya 240 kb ta takılı kalıyor. Nedense mesajlarımın tamamını txt olarak kaydetmiyor. Her seferde kaydedilen mesaj sayısı farklı ama tam olmuyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.