Şimdi Ara

Telefondaki uygulamalar donuyor açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon markası tt175 bugün youtubede birşey izlerken önüme güncelleme uyarısı çıktı güncelleyin falan dedi ve otomatik youtubeyi kapattı bende güncellemek için playstoreye girdim ama açılmıyor yani sayfa geliyor ama yukarıda playstore yazısı başka hiçbirşey yok içerik gelmiyor. youtubeye bidaha girmeye çalıştım busefer onada aynı sorun oldu ama tek farkı mavi yuvarlak yükleniyor şeysi dönüyor ama içerik gelmiyor.Bu arada bu hata olduktan sonra telefona inanılmaz bir yavaşlık geldi bi şeye basıyorum 5 saniye sonra algılayıp açıyor v.s .herşeyi denedim en sonunda fabrika ayarlarına döndürdüm sorun 10 dakika için geçti sonra aynı şey tekrar oldu delireceğim yardımcı olurmusunz çözemiyorum
    şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSWayne -- 14 Temmuz 2018; 21:31:38 >

• Merhaba. TT175 telefonumda Aynı sorun bende de var. Sebebini bilemiyorum. Acaba android güncellenmesinden sonra mı oldu diye düşünmüyorum. Bende herşeyi denedim. Formattan 5 dakika sonra yine aynı ağırlık ve donma var telefonda. Garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Acil çözüm lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. TT175 telefonumda Aynı sorun bende de var. Sebebini bilemiyorum. Acaba android güncellenmesinden sonra mı oldu diye düşünmüyorum. Bende herşeyi denedim. Formattan 5 dakika sonra yine aynı ağırlık ve donma var telefonda. Garantiye göndermeyi düşünmüyorum. Acil çözüm lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.