Şimdi Ara

Telefondan Apple ID silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar telefonum ikinci el app store girdiğim zaman ilk önce telefonun son sahibinin mail adresi çıkıyo ve şifre istiyo ben telefondaki verileri kaybetmeden bu app store hesaplarını slmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

• App Store uygulamasına girip sayfanın en altına indiğinizde Account yada Apple kimliği yazan bölüme tıklayın.Çıkan seçeneklerden Çıkış yap'ı seçin.Tekrar aynı yere tıklayıp kendi Apple Kimliğinizle giriş yapabilirsiniz.
  • Aynı şeyi ayarlar-store-apple id sine tıklayıp çıkış yap diyerekte yapabilirsiniz.
  • teşekkürler sağolun ama yinede kayıtlı kalıyo acaba o kimlikle indirilen uygulamalar yüzünden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keneee

teşekkürler sağolun ama yinede kayıtlı kalıyo acaba o kimlikle indirilen uygulamalar yüzünden mi ?

aynen öyle telefondaki bütün uygulamaları silin sonra kendi apple id'nizle yeniden yükleyin sorun çözülecektir. Aynısı benim de başıma gelmişti.
  • Güzel bir restore yaparak kurtulabilirsin :) bilgisayarindaki i tunes a da kendi Apple id No gir bitti gitti
  • Benim telefonumda 3-4 tane farklı Apple kimliği var ve store-Apple ID yaptığımda asıl kullandığım hesap çıktığı için onu silmiyorum digerlerini silmek istiyorum ama bulamıyorum nasıl silebilirim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcikMavi.

Benim telefonumda 3-4 tane farklı Apple kimliği var ve store-Apple ID yaptığımda asıl kullandığım hesap çıktığı için onu silmiyorum digerlerini silmek istiyorum ama bulamıyorum nasıl silebilirim??

O uygulamalar farklı apple kimlikleri ile çekildiği içindir. En güzeli, telefonu komple sıfırlayıp yeni cihaz olarak kurmak. Tabi rehber, resim gibi önemli verileri önceden elle yedekleyerek. Ondan sonra sadece şahsına ait aipple kimliğini kullanabilirsin.
  • arkadaşlar telefonu ikinci el aldım 4S.. haliyle içinde numaralar falan vardı ve ben sıfırlamak istedim ama aygıtı etkinleştir kısmında ilk alınan ID ile açmamı istiyor ve bende onu bilmiyorum kendi Id ile açamıyorum telefon öle yarıda kaldı nasıl çözücez bu sorunu yardım eder misiniz
  • Danger-sky D kullanıcısına yanıt
    Satan kişiye ulaşmaktan başka çareniz yok.
  • yani telefonu kaldır çöpe at şimdi ? ben nerden bulaştım bu ıphone a ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danger-sky

yani telefonu kaldır çöpe at şimdi ? ben nerden bulaştım bu ıphone a ya

Aldigin yere gotur sifresini acamiyorsa iade et yoksa cöp olur harbiden

• Yarın goturcem ıade alcaını zannetmiorm ama bakıcaz artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.