Şimdi Ara

Telefondan asla silmem dediğiniz uygulama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 5 Eylül 2015; 10:47:29 >
  • Şimdi ben 30 yaşında evli bir adamım telefonumda bu uygulamalar var olmazsa olmaz diyorum:

Whatsapp (Artık iş için bile kullanılıyor. Hatta şirket içi görüşmelerde daha çok kullanıyorum)
    yandex haritalar (trafik kontolü yapıyorum eve hızlı gidiyorum)
    Ego (E otobüs bekleyeceksek ne kadar bekleyeceğiz dimi ama..)
    ACR (Görüşmelerimi kayıt altına alıyorum. Çünkü ben öyle demedim kardeşim derlerse al kardeşim kendi sesini dinle diyorum. İş hayatında çok gerekli)
    9GAG (Kafa dağıtmak için bire bir)
    Sygic (Müthiş bir navigasyon programı)
    Cam Scanner (evrak mı lazım oldu. çek resmini telefondan hemen mail at. Bildiğin scannerdan yapılmış gibi oluyor. PDF de yapıyor.)
    Ziraat Mobil (Ziraat bankasının çok yararlı mobil programı faturalarımı, havalelerimi telefondan Türkiye'nin neresinde olursam olayım tık tık hemen hallediyorum)
    Bitaksi (ankara içinde taksi lazım olduğunda 1dk içinde taksi bulabiliyorum rahalıkla. Ayrıca süper indirimlerde yapıyor kaç kere 1tl ye sağa sola gittim.)

Silinsede hiç umrumda olmayacak programlar : facebook, instagram, DH+, Swarm, Foursquare, Hopi, Canlı tv, Yemeksepeti, Viber, Soundhound, Linkedin, betternet, periscope, bkm express, banggood, aliexpress, vine, zomato, fallout shelter, dream league soccer gibi oyunlar falan .......

umarım yararlı olmuşumdur.

• Şuan 10 uygulama var zaten
    Sadece WhatsApp ı silmem herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Chrome :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Şimdi ben 30 yaşında evli bir adamım telefonumda bu uygulamalar var olmazsa olmaz diyorum:

Whatsapp (Artık iş için bile kullanılıyor. Hatta şirket içi görüşmelerde daha çok kullanıyorum)
    yandex haritalar (trafik kontolü yapıyorum eve hızlı gidiyorum)
    Ego (E otobüs bekleyeceksek ne kadar bekleyeceğiz dimi ama..)
    ACR (Görüşmelerimi kayıt altına alıyorum. Çünkü ben öyle demedim kardeşim derlerse al kardeşim kendi sesini dinle diyorum. İş hayatında çok gerekli)
    9GAG (Kafa dağıtmak için bire bir)
    Sygic (Müthiş bir navigasyon programı)
    Cam Scanner (evrak mı lazım oldu. çek resmini telefondan hemen mail at. Bildiğin scannerdan yapılmış gibi oluyor. PDF de yapıyor.)
    Ziraat Mobil (Ziraat bankasının çok yararlı mobil programı faturalarımı, havalelerimi telefondan Türkiye'nin neresinde olursam olayım tık tık hemen hallediyorum)
    Bitaksi (ankara içinde taksi lazım olduğunda 1dk içinde taksi bulabiliyorum rahalıkla. Ayrıca süper indirimlerde yapıyor kaç kere 1tl ye sağa sola gittim.)

Silinsede hiç umrumda olmayacak programlar : facebook, instagram, DH+, Swarm, Foursquare, Hopi, Canlı tv, Yemeksepeti, Viber, Soundhound, Linkedin, betternet, periscope, bkm express, banggood, aliexpress, vine, zomato, fallout shelter, dream league soccer gibi oyunlar falan .......

umarım yararlı olmuşumdur.

Burası iOS konusu

• sosyal hesaplar ve banka uygulamaları.
  • Camscanner,igo, ego, biletall ve kamilkoc,pamukkale vs gibi seyahat firmalarinin uygulamalari.

• Konuya aydinlik getireyim. Klavye de L yerine k ye basmisim, kufur gibi gorunmus. Oyle bir niyeyim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 5 Eylül 2015; 14:39:26 >
  • Documents programı universitede derslerimde çok yardımcı oluyor sosyal olarak kesinlikle whatsapp

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.