Şimdi Ara

Telefondan Müzik Dinlemeye Son!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HTC Explorer cep telefonum var normalde müziği telefonumdan dinlerim. Ep-630 kulaklık var Mp3 player almak istiyorum ama cok farkedecekmi ses kalitesi Htc marka telefonumdan onu merak ediyorum. Edecekse hangi mp3 playeri almalıyım 100-200 tl fiyat aralıgında f/p cihazı olarak(öğrenciyim hala). Flac destekli olması lazım.

Düzeltme: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavite -- 1 Temmuz 2012; 19:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavite

Arkadaşlar HTC Explorer cep telefonum var normalde müziği telefonumdan dinlerim. Ep-630 kulaklık var Mp3 player almak istiyorum ama cok farkedecekmi ses kalitesi Htc marka telefonumdan onu merak ediyorum. Edecekse hangi mp3 playeri almalıyım 100-200 tl fiyat aralıgında f/p cihazı olarak(öğrenciyim hala). Flac destekli olması lazım.

Düzeltme: Ekleme

O fiyat aralığında flac destekli sıfır sansa modellerinden veya ikinci el cowon alınabilir. Her ikisi de telefonundan dinlediğin müzikten kat kat kalitelisini verir.
  • arkadaşim eğer ep630 İçin alacaksan alma derim düzgün bir kulaklık alman gerekiyor ,bana kalırsa explorer da player pro işini görür kulakligin hakkini verir ,yok illaki flac mp3 olsun diyorsan sansa clip tam f/p cihazidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

arkadaşim eğer ep630 İçin alacaksan alma derim düzgün bir kulaklık alman gerekiyor ,bana kalırsa explorer da player pro işini görür kulakligin hakkini verir ,yok illaki flac mp3 olsun diyorsan sansa clip tam f/p cihazidir.

Ep 630 için almayacam fakat elimdeki kulaklık o. Telefondan müzik dinlemek sıkıntı oluyor. Tesekkürler onerileriniz için yalnız bu bahsettiğiniz cihazları alabilecegim bi site yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavite

quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

arkadaşim eğer ep630 İçin alacaksan alma derim düzgün bir kulaklık alman gerekiyor ,bana kalırsa explorer da player pro işini görür kulakligin hakkini verir ,yok illaki flac mp3 olsun diyorsan sansa clip tam f/p cihazidir.

Ep 630 için almayacam fakat elimdeki kulaklık o. Telefondan müzik dinlemek sıkıntı oluyor. Tesekkürler onerileriniz için yalnız bu bahsettiğiniz cihazları alabilecegim bi site yokmu ?

Dh forumda 2.el bölümde var, sanalpazar. com bak derim birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.