Şimdi Ara

Telefonla Rahatsız Eden Birisini Savcılığa Versek Sonuç Alırmıyız ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
55.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

hazır konu açılmışken bende sorayım.

geçende biri aradı telefonu açar açmaz küfür, adamı tanımıyorum adamda beni tanımıyor sonra bende onun 7 ceddinden girip küfür ettim yarım saat küfürleştik.

şimdi bir dahaki arama olaylarında daha temkinli davranıp küfür eden biri olursa süründürmek istiyorum. ama sms felan yok gelen aramadaki küfürü nasıl belgeleyeceğim bilmiyorum açıkcası.

Valla hocam telefonunuzda konuşmayı kaydetme özelliği varsa eğer tüm konuşmayı kayıt altına alıp şikayet edebilirsiniz.Ama siz kesinlikle küfür veya hakaret etmeyin.

ilk olduğu için epey ağır küfür ettim birde telefonu ilk yanımdaki kız arkadaşım açtı ilk küfür ona gitti aldım elinden telefonumu adama yarım saat küfür ettim.

ama dediğim gibi bir daha böyle birşey olursa diye temkinli olmak istiyorum ama telefonumda kayıt cihazı yok. avea vodafone konuşmaları kaydetmiyormu acaba?

• quote:

quote:

quote:

hazır konu açılmışken bende sorayım.

geçende biri aradı telefonu açar açmaz küfür, adamı tanımıyorum adamda beni tanımıyor sonra bende onun 7 ceddinden girip küfür ettim yarım saat küfürleştik.

şimdi bir dahaki arama olaylarında daha temkinli davranıp küfür eden biri olursa süründürmek istiyorum. ama sms felan yok gelen aramadaki küfürü nasıl belgeleyeceğim bilmiyorum açıkcası.

Valla hocam telefonunuzda konuşmayı kaydetme özelliği varsa eğer tüm konuşmayı kayıt altına alıp şikayet edebilirsiniz.Ama siz kesinlikle küfür veya hakaret etmeyin.

ilk olduğu için epey ağır küfür ettim birde telefonu ilk yanımdaki kız arkadaşım açtı ilk küfür ona gitti aldım elinden telefonumu adama yarım saat küfür ettim.

ama dediğim gibi bir daha böyle birşey olursa diye temkinli olmak istiyorum ama telefonumda kayıt cihazı yok. avea vodafone konuşmaları kaydetmiyormu acaba?

Yok arkadaşım ya kişinin izni olmadan böyle birşey yapamazlar.Bir şekilde kaydetmen lazım konuşmayı.

• Peki arkadaşlar savcılığa dilekçe verip suç duyurusunda bulunursak ne oluyor mahkeme düzenleniyor mu ? Bu şahısla yüzyüze gelirmiyiz yani mahkeme yapılır mı savunma istenir mi ? Yoksa kanıtlandıysa direk para cezası mı uygulanıyor ?
  • quote:

Peki arkadaşlar savcılığa dilekçe verip suç duyurusunda bulunursak ne oluyor mahkeme düzenleniyor mu ? Bu şahısla yüzyüze gelirmiyiz yani mahkeme yapılır mı savunma istenir mi ? Yoksa kanıtlandıysa direk para cezası mı uygulanıyor ?
    Hocam konuyu ben tekrar canlandırdım. benim de eşimi biri rahatsız ediyor. Hat onun üzerineydi o hattı iptal edip kendi üzerime yeni hat aldım.

Şimdi o numarayı da bulmuş. Polisten ölümden korkmuyorum diye tehditler iftiralar atıyor.

Sen 2013 den beri ne yaptın? sonuç alabildin mi?

Birde bu kişi aramalarını sürekli Whatsapp üzerinden yapmakta. Normal arama olsa bir şekilde opretörlerden kaydı çıkar. Eşimde korktuğu için bu kayıtları silmiş hep. Bir kaç tane Whatsapp konuşmasında iftira içeren yazışması var. Bunlardan bir sonuç elde edilir mi?

Bende şikayet etmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekhim -- 7 Ekim 2019; 19:43:18 >

• aç ana avrat söv hatta youtubede bununla ilgili ses kayıt videoalrı var adam telefon sapığına neler neler diyor aç onu dinlet buna....
  • Heryerden numarayi engelleyip. Gizli numara engelinide acacaksin. Son olarak bilinmeyen numaralari acmasin bak bakalim ulasabiliyor mu. Oyle her gelen telefonu acarsa sittim sene kurtulamazsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 10 Ekim 2019; 9:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekhim T kullanıcısına yanıt
    Elinizde kayıt olmadan sıkıntı olabilir. Yapılan aramaları mesajları silmeyin telefonla beraber savcılığa başvurun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.