Şimdi Ara

Telefonlarımıza eski uygulamalar indiriyoruz ama oyunların yenilerini seviyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonlarımıza eski uygulamalar indiriyoruz ama oyunların yenilerini seviyoruz
    Mobil uygulama mağazalarında en çok indirilenler incelendiğinde açıkça ortaya çıktığı üzere kullanıcılar olarak en çok güvendiğimiz, köklü uygulamaları indiriyoruz. En çok indirilen bu uygulamalar, ortalama olarak 5 yaşında.
    Apple App Store dâhilindeki Top 30 uygulama, ortalama olarak 5 yıldır yayında. Bu değer, 2014’te sadece 2 yıl ortalamasındaydı. Bu durum sadece Apple ekosistemi değil, Android için de geçerli. Google Play Store içerisindeki Top 30 uygulamanın ortalaması 4 yıl civarında. Bu platformda ise 2014 yılında ortalama 18 aydı. Bunlardan anlaşılacağı üzere kullanıcılar akıllı telefonlarına uzun süredir kullandıkları, bildikleri ve kendini kanıtlamış uygulamaları yüklemeyi tercih ediyor.
    Aynı trend oyunlara uygulanmaya çalışıldığında sistem tamamen çöküyor. Oyunlar kategorisinde en çok indirilenlere bakıldığında %85’in 2 yıldan daha kısa süredir mağazada yer aldığını görüyoruz.

• Bilgisayar için tam tersi, oyunların yenileri beni eskiler kadar sarmıyor, halen açıp Diablo 2, Patrician 3, Mount Blade Warband filan oynarım, sanırım yaşlanıyorum... Yok, güclü sayılacak bir cihazım da var elhamdülillah, Origin Access filan da var ama işte... Bir türlü saramıyor nedense

• Oyun oynayan kaldı mı yhaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonunda ne oyunu var da eskisi oynanacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinde gün diğerinde ay olarak tarih vermeniz kafa karıştırıcı efem.

• Bir bakıyorsun tıklamalı basit bir oyun birinciliğe yerleşmiş, bunda 5 dakika oynayayım kafam dağılsın diye düşünen kitlenin yoğunluğundan kaynaklanıyor. Sonra "Mobil de oyun mu var?" bla bla diyenler...

Apple Arcade gelse de hak eden bağımsız geliştiriciler arka sıralarda kaybolmadan gerektiği ilgiyi görse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Nisan 2019; 17:54:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devrimdoga kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu detayı kaçırmışım. Teşekkür ederim, gerekli düzenlemeyi yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android'de dosyaları korumak
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telde, psp , nds, psx, gamecube, wii emulatörlerinden başka oyn oynamıyorum. Eski oynlar daha iyiydi, şimdiki oynlar full reklam ve oyun içi satın alma dışnda bir özellikleri yok. Eski oynlar, ter dök, bölümü geç bitir mücadele et...daha lezzetli geliyor eski oynlar bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.