Şimdi Ara

TELEFONLARIN GIZLI ÖZELIKLERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesela R520m modeli miydi neydi o telefonun modeli? Onda bir kod girince, gizlenmiş bir oyun olduğunu keşfediyordun telefonda. (Neden gizlediklerini bilmiyorum tabii, ama bilen bilir.)

Sanırım bu şekilde gizli özelliklerden bahsetmiş arkadaşımız.
  • Evet Ericsson R520m modelinde bahsettiğim gizli özellik şöyle: Telefonda bir gizli yılan oyunu var. Oyuna şöyle ulaşabiliyoruz:

"Erix" oyununu açtığımız zaman alt tarafta "Start" yazısı ekrana geliyor, işte "Start" yazısı ekrandayken 789 yazıyoruz ve işte karşımızda yılan oyunu.
  • doğru ilginç birşeydi o...

• Simkart takmadan telefonu açmak ve telefon özelliği dışındaki özelliklerini kullanmak nasıl oluyor arkadaşlar marka bazında bilen varsa yazabilir mi?
  • nokia için bir tane bazen ters çevirip arkadaşlara hediye ediyorum hem titreşimde boşa gitmemiş oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibaba

Simkart takmadan telefonu açmak ve telefon özelliği dışındaki özelliklerini kullanmak nasıl oluyor arkadaşlar marka bazında bilen varsa yazabilir mi?

symbianlı telefonlardan offline profilini seçerek gireceksin... en azından n-gage de öyle
  • Benim N-gage im in abim de kendine n-gage alana kadar bir gizli özelliği yoktu lakin abimede gri n-gage alınca benim n-gage şarjdan fırlamış abimin odasından diğer n-gage i kaçırmış.

Şimdi ben bu N-gage imin gizli özelliğinden dolayı abimle birlikte telefonsuz kaldık.

SEVGİLİ N-GAGE im SENİ ÇOK SEVİYORUM
    GİZLİ ÖZELLİĞİNİ BİLSEYDİM BÖLE DAVRANMAZDIM SANA

GEL ARTIK ÇOK ÖZLEDİM

ANLIYACAĞINIZ BENİM TELEFON DİĞER TELFONLARI KAÇIRIO GECELERİİ

ÇOK GİZLİ BİR ÖZELLİK :D
  • benim telefon bişeyler yapıyor ama söyleyemem ayıp
  • erıcsson da var dı..telefonda sım kartı olmadan gırme.1212423543245 bısıler yazıodun.menuye gırıodun
  • Eskiden bi ericson 688 im vardı. En gizli özelliği arabanın altında takoz olarak kullanılmasıydı. Çok işime yaradı kereta. Tabi emekli oldu kendileri.

Şimdi simens s55 im var. onunda kendine ait gizli özellikleri var. Mesela mesaj atıyo mesaj alıyo. Ben şunu ara diyorum arıyo. İnternete girip melodi indirebiyo. Hemde polifonik. sonra da onları çalabiliyo. Kendine yakın olan telefonlardan bluetoot programı ile melodi resim alışverişinde bulunabiliyo.
    Telefonumun çook gizli özellikleri var çoook
  • B.S.S butun gızlılıklerı bozdu arkadaslar..
  • Belki inanmayacaksınız ama benim telefonun en gizli ozelligi konusmaya yariyor...
    Valla bende hayret ettim ama.. boyle iste..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

BENİM SX1 COK GİZLİ BİSEY YAPIYO SÖLEMİCEKTİM AMA SÖLİYİM BARİ
    İŞTE AÇIKLIYORUM BENIM SX1 GECELERİ BUZDOLABINI ACIP YEMEKLERİ AŞIRIYOR DÜN GECE BİZZAT ŞAHİT OLDUM
    SİEMENS YANLIŞLIKLA YAPAK ZEKA MI EKLEMİŞ NE?

• quote:

Orjinalden alıntı: .

Evet Ericsson R520m modelinde bahsettiğim gizli özellik şöyle: Telefonda bir gizli yılan oyunu var. Oyuna şöyle ulaşabiliyoruz:

"Erix" oyununu açtığımız zaman alt tarafta "Start" yazısı ekrana geliyor, işte "Start" yazısı ekrandayken 789 yazıyoruz ve işte karşımızda yılan oyunu.

nie gizli yapmışlarsa o zamanın eski kafaları işte

• quote:

Orjinalden alıntı: alibaba

Simkart takmadan telefonu açmak ve telefon özelliği dışındaki özelliklerini kullanmak nasıl oluyor arkadaşlar marka bazında bilen varsa yazabilir mi?

nokia 6600 da oluyodu galiba bi program yüklüyosun oluyo...
  • BENİM TELEFONUM ÇOK ACAYİP YAA ÖZELLİKLERİNİ Bİ KENARA BIRAK KENDİSİDE GİZLİ KAYBETTİM BULAMIYOM TELEFONU YAA KAFAYI YİCEM TAMAMEN GİZLİ YANİ SÜPER DEMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURKMUSTY

BENİM TELEFONUM ÇOK ACAYİP YAA ÖZELLİKLERİNİ Bİ KENARA BIRAK KENDİSİDE GİZLİ KAYBETTİM BULAMIYOM TELEFONU YAA KAFAYI YİCEM TAMAMEN GİZLİ YANİ SÜPER DEMİ?

yaw ben dicektim tamda benim tel de öle bi gizlenio sorma araki bulasın

eee gizili telefon öle diim yaw
  • yaw arkadaşın topiğinin içine zı.....ışız
    arkadaş demek istemişki
    mesela
    ericsonlarda bi servis menüsü vardır gizli
    soracıma
    nokianın bası modellerinde edge özelliği vardır ama gizlidir bunlar gbi bissürü
    şey var daha

hepside *1928192* filan gbi şeylerle yapılıyo
    bunları sormuş size

(beniim kanaatimce)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.