Şimdi Ara

Telefonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanma %100 çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'de bulduğum bu video ile birlikte ben yaptım arkadaşlarıma da yaptırdım çalıştı hepimizde. Özellikle Cs:Go ve Skype de çok işe yarıyor
    Videodaki işlemleri sırasıyla yaparsanız sorunsuz bağlanırsınız.Olmadı yorum yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect1907fb -- 25 Temmuz 2016; 23:39:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonunu Bilgisayarında Mikrofon Olarak Kullanma: %100 Çalışan Yöntem

Telefonun dahili mikrofonunu bilgisayarında mikrofon olarak kullanman mümkün. İşte %100 çalışan basit adımlar:

1. Bilgisayar ve Telefonunu Bağla:

• Bilgisayarı ve telefonu bir USB kablosuyla veya Wi-Fi ağı üzerinden birbirine bağla.

2. Telefon Ayarlarında Ses Kaydı İzni Ver:

• Telefonunda "Ayarlar"a git ve "Uygulamalar ve Bildirimler" seçeneğine dokun.
    • "Uygulama Yöneticisi"ne dokun ve "Ses Kaydedici" uygulamasını bul.
    • "İzinler" seçeneğine dokun ve "Mikrofon" iznini etkinleştir.

3. Bilgisayar Ayarlarında Telefon Mikrofonunu Seç:

• Bilgisayarında "Ayarlar" uygulamasını aç ve "Ses" bölümüne git.
    • "Giriş" sekmesinde, telefonunun adının altında "Mikrofon" seçeneğini göreceksin. Bunu varsayılan mikrofon olarak ayarla.

4. Uygulamaları Telefon Mikrofonu ile Kullan:

• Telefon mikrofonunu varsayılan mikrofon olarak ayarladıktan sonra, herhangi bir ses kaydı veya video konferans uygulamasında kullanabilirsin.

İpuçları:

• En iyi ses kalitesi için telefonu ve bilgisayarı birbirine yakın tut.
    • Telefonun mikrofonunun iyi durumda olduğundan ve herhangi bir sesle engellenmediğinden emin ol.
    • Ses kaydı yaparken veya video konferanslarına katılırken telefonunun şarjının yeterli olduğundan emin ol.

Artık telefonunu bilgisayarında mikrofon olarak kullanarak ses kaydı yapabilir, video konferanslara katılabilir ve daha birçok şey yapabilirsin. Bu yöntem, dahili bilgisayar mikrofonunun kalitesinden memnun değilsen veya harici bir mikrofon almak istemiyorsan kullanışlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kablo felaan gerektiriyormuydu? ona göre yapıcam

• evt ama usb

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Demirkaya

kablo felaan gerektiriyormuydu? ona göre yapıcam

yok kanka güncelleme geldi istediğine göre wi-fi, bluetooth, usb girişi yapabiliyorsun

• İphone kullanıp bu sistemle mikrofon kullanan varsa bana bi pm atabilir mi? İphonelarda da oluyor mu işlem, yeni iphone 11 aldım da mikrofonu baya sağlam. Pcde kullanmak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.