Şimdi Ara

Telefonu kilitlediğim zaman Wi-Fi kopuyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doqann

Hocam telefonumda bir Sürü Wi-Fi adresi Kayıtlı. Cogunun şifresini bilmiyorum. O Yüzden onu pas gecelim 8.4 çıkınca dediğinizi yapmak istiyorum daha iyi olmaz mi hocam?

Ağ ayarlarınızı sıfırlayınca sorunun düzeleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

Hocam telefonumda bir Sürü Wi-Fi adresi Kayıtlı. Cogunun şifresini bilmiyorum. O Yüzden onu pas gecelim 8.4 çıkınca dediğinizi yapmak istiyorum daha iyi olmaz mi hocam?

Ağ ayarlarınızı sıfırlayınca sorunun düzeleceğine inanıyorum.

Tamam o zaman oyle yapalım. Düzelmese sıfırdan kurarız. Eyvallah yardımınız icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı durumu arkadaşların evde yaşıyorum.
    Kendi evimde WiFi ile bağlandığımda herhangi bir sorun yok. Ama arkadaşların evinde ilk mesajda bahsedilen durumla karşı karşıya kalıyorum.
    Ağ ayarlarını sıfırlamak çözüm olmuyor.

Sorunun modem kaynaklı olduğu düşüncesindeyim.
  • Arkadaşlar, sonradan yüklediğiniz profiller varsa, buna sebep olabiliyor, profilleri silip, ağ ayarlarını sıfırlayın düzelecektir.

• Bişey indirirken tuş kilidini kapadığım zaman indirme kesiliyor. Ama bildirimler geliyor tabiki. Önceki ios'lardan beri durum böyle. Ben de wifi'dan indirme yaparken ekran ışığını kısıyorum sorun yok.

• Kopmuyor o kopsa zaten duramazsın hafif uyku moduna geçiyor

• Gemideki modemin kanalını 5 yaparsam kopma olmuyor. Evdekine bir ayar yapmam gerekmedi, kopma olmuyordu. Bunun bilinçli yapılan bir özellik olduğunu düşünmüyorum, ben gemide sürekli uçuş modunda wifi açık kullanıyorum. Bu bir özellik olsa idi bildirimlerim anında hiçbir zaman iletilemezdi, E yok 3G yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.