Şimdi Ara

Telefonu servise vereceğim ama güvenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir telefonun hafızasını artırmayı düşünüyordum. Bulunduğum şehirde yapanda yoktu, bugün şans eseri bir yerin yaptığını öğrendim baya yorum almış falan ama güvenemedim. Bilindik yerlerde 128 gb için 600-650 TL istenirken burası 280 TL istedi. Arada ciddi fark var ancak telefondan parça aşırırlar mı, orjinal ekranı alıp yansanayi takarlar vs diye çekiniyorum. Sizce nasıl bir yol izlemek lazım?

• Merhaba, telefonun içinden parça alma işi eskide kaldı şimdi ki zamanda bunu yapan telefoncuları baya zorlayan süreçlere sokabiliyorsunuz o yüzden içinden parça alamazlar kendi tahminimce. Fiyat araştırması yapmanız güzel, insanoğlu doğasında ucuzsa bi sıkıntı çıkar edasıyla yaklaşıyoruz her zaman, baya iyi yorum almış olmasına dayanaraktan satıcı ile aranızda ki güvene bağlı.Bana soracak olursanız 280 tl verip de telefonumu çöp edeceğime bilindik yere yaptırır 600 tl verir kafamı ağrıtmam. Ama denemekten de zarar çıkmaz bakarsınız bir sorun yaşamazsınız, yaptırırken garanti almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlwaysWin

Merhaba, telefonun içinden parça alma işi eskide kaldı şimdi ki zamanda bunu yapan telefoncuları baya zorlayan süreçlere sokabiliyorsunuz o yüzden içinden parça alamazlar kendi tahminimce. Fiyat araştırması yapmanız güzel, insanoğlu doğasında ucuzsa bi sıkıntı çıkar edasıyla yaklaşıyoruz her zaman, baya iyi yorum almış olmasına dayanaraktan satıcı ile aranızda ki güvene bağlı.Bana soracak olursanız 280 tl verip de telefonumu çöp edeceğime bilindik yere yaptırır 600 tl verir kafamı ağrıtmam. Ama denemekten de zarar çıkmaz bakarsınız bir sorun yaşamazsınız, yaptırırken garanti almanızı öneririm.
    Parça almaz ama belki parça değiştirir ? pil gibi parçaları orijinalleri alıp değiştirebilrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlwaysWin kullanıcısına yanıt
    Batarya, ekran şarj soketi titreşim motoru gibi parçalardan çekiniyorum. Bataryam orjinal değil kendim değiştirdim ama diğer parçalar orjinal.

• Hocam SanDisk iXpand Mini 128GB iPhone USB Bellek SDIX40N-128G-GN6NE bunun gibi cihazlar var müdahale etmek yerine böyle bir
    Alternatif yolu deneyebilirsin istersen

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Elimde sandiskin kablosuz diski var zaten, çantana koyuyorsun doğrudan telefondan kullan. Fiyat olarak bahsettiğim gibi 280 liraya böyle bir durum denk gelince düşündüm, yoksa 500-600 lira vermem.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ne demişler ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir Hikmeti bence araştır emin ol öyle yaptır . Kaş yapayım derken göz çıkartma

Telefoncu parça çalarsa hukuksal olarak hiç bir şey yapamazsın.
    her şeyden önce telefonda orjinal parça ile verdiğini bile isbatlayamazsın.
    küçük esnaf ve tamirciler yine parça çalmaya devam ediyor.
    DH Forumda bir arkadaş İphone 11 ald ı 5 aylık cihazı 20 günlük diye vermişler ekran vs hep sahte çıktı adam iade etti.

Tamir işine adam 300 tl alacak diye 5000 tl lik cihaza garanti vermez. sözlü garanti versede bir yaptırımı yok
  • İlginç görüşler

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam küçük esnafta devam etse de büyük ve işinin ehli olan yerlerde böyle bir durum söz konusu değil. Tabi bizler bilemeyiz fakat Allah katında verirler hesabını.

Konya'da tanıdıklarım var yapıyorlar malesef garantili diye satıp yapıyor servise gidince yetkisiz müdehale diyorlar.
    iş servise düşene kadar anlamazsınız en azından ikinci el ürün almayın sıfır alırsanız en kötü THH ye verirsiniz ikinci el üründe hiç hakkınız yok
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    hocam bunu dediğiniz iyi oldu zaten konya esnafına güvenmiyordum şimdi hayatta 2.el almam telefoncudan

• Merhaba kolay gelşin;
    Öncelikle İphone hafıza yükseltme olarak ceptetamir.com firması bizzat cep telefonu sorunu çözüp 2 yıl garanti verdiler bizzat tavsiye ederim.
  • cezaturka12 C kullanıcısına yanıt
    O garanti işi hikaye fatura bilir kesilse tamir işinde 3 ay garanti ki adam git şikayet et diyebilir

• Kendin degiştirmenin yollarına bak bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.