Şimdi Ara

Telefonu Sıfırlayınca İçindeki Fotoğraflar ve Whatsapp Geçmişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
41.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu Sıfırlayınca İçindeki Fotoğraflar ve Whatsapp Geçmişi silinir mi?

Discovery telefonumu satmadan önce sıfırladım ama içime dert oldu bunlar. whatsapp geçmişi sime özel di mi? bi de galeri silinmiştir değil mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Sıfırlayınca veya Yeniden Başlatınca Veriler Silinir mi?

Telefonunu sıfırlamak veya yeniden başlatmak, farklı sonuçlar doğuran iki işlemdir.

Telefonu Sıfırlayınca Veriler Silinir mi?

Telefonunu fabrika ayarlarına döndürmek, cihazındaki tüm verileri kalıcı olarak siler. Bu, fotoğraflar, videolar, kişiler, mesajlar ve uygulamalar dahil olmak üzere tüm kişisel verilerini kapsar. Telefonunu sıfırlamadan önce önemli verilerini yedeklemen çok önemlidir.

Telefonu Yeniden Başlatınca Veriler Silinir mi?

Telefonunu yeniden başlatmak, cihazını kapatıp tekrar açmaktan ibarettir. Bu işlem genellikle donma veya aksaklık gibi küçük sorunları gidermek için kullanılır. Yeniden başlatma, kişisel verilerini veya ayarlarını silmez.

Fabrika Ayarlarına Dönünce WhatsApp Mesajları Silinir mi?

Evet, telefonu fabrika ayarlarına döndürmek WhatsApp mesajlarını da dahil olmak üzere cihazındaki tüm verileri siler. WhatsApp mesaj geçmişini saklamak istiyorsan, yedekleme özelliğini kullanabilirsin.

Telefon Sıfırlanırsa Fotoğraflar Gider mi?

Evet, telefonu fabrika ayarlarına döndürmek fotoğrafları da dahil olmak üzere tüm verileri siler. Fotoğraflarını kaybetmek istemiyorsan, onları bulut depolama hizmetine veya harici bir sürücüye yedeklemelisin.

Telefon Sıfırlarsak WhatsApp Mesajları Silinir mi?

Evet, telefonu fabrika ayarlarına döndürmek WhatsApp mesajlarını da dahil olmak üzere cihazındaki tüm verileri siler. WhatsApp mesajlarını saklamak istiyorsan, yedekleme özelliğini kullanabilirsin.

Önemli Hususlar:

• Telefonunu sıfırlamadan veya yeniden başlatmadan önce daima önemli verilerini yedekle.
    • Yeniden başlatma, küçük sorunları gidermek için kullanılır ve verileri silmez.
    • Fabrika ayarlarına döndürme, tüm verileri kalıcı olarak siler.
    • WhatsApp mesajlarını yedeklemek için bulut depolama hizmeti veya harici bir sürücü kullanabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Galeri sd kart dadır büyük ihtimalle whatsapp konuşmasıda silinmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasuss90

Telefonu Sıfırlayınca İçindeki Fotoğraflar ve Whatsapp Geçmişi silinir mi?

Discovery telefonumu satmadan önce sıfırladım ama içime dert oldu bunlar. whatsapp geçmişi sime özel di mi? bi de galeri silinmiştir değil mi?

silinmiyor sd kart varsa zaten whatsup konuşma yedeğini alıyor. dün gece fabrika ayarlarına döndürdüm bir sorun yok. ama sd kart yoksa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

silinmiyor sd kart varsa zaten whatsup konuşma yedeğini alıyor. dün gece fabrika ayarlarına döndürdüm bir sorun yok. ama sd kart yoksa bilemem

yok zaten sd kartta var sıkıtnı o değil. benim merak ettiğim telefon hafızasında kalıyor mu kartı çıkardıktan sonra?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

yok zaten sd kartta var sıkıtnı o değil. benim merak ettiğim telefon hafızasında kalıyor mu kartı çıkardıktan sonra?

Kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.