Şimdi Ara

Telefonum b*ku yedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 925 kullanıyorum. Bugün telefon durup dururken kafayı yedi. Ne dokunmatik ne de alttaki geri home ya da arama butonları çalışıyor. Hard reset atamıyorum çünkü bir iki aydır ses kısma butonum azıralı. Başka bi resetleme yolu var mı bildiğiniz acaba? Sabahtan beri şarjının bitmesini bekliyorum çaresiz.

• Şarjı biter sabaha kadar. Sabah şarja takarsın açılır. Servise yollayın ses tuşlarının önemini bir n kez daha gördük :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Şarjı biter sabaha kadar. Sabah şarja takarsın açılır. Servise yollayın ses tuşlarının önemini bir n kez daha gördük :)

Niye bataryası çıkarılamıyor ki şu telefonun. Çıkarılsa 10 saniyelik işi vardı
  • PC varsa Lumia software recovery tool ile sıfırla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

PC varsa Lumia software recovery tool ile sıfırla ?

Windows Phone Recovery Toolla denemiştim, telefonu görmüyordu lumia recovery de görmez diye hiç denememitim. Şimdi indirip denedim, oluyo galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Windows Phone Recovery Toolla denemiştim, telefonu görmüyordu lumia recovery de görmez diye hiç denememitim. Şimdi indirip denedim, oluyo galiba

Olmazsa telefonu bosuna sarj etmis olacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

quote:

Şarjı bitince resetlenmeyecek ki, sadece kapanır. 1520 de sadece güç tuşunu 15 sn basılı tutarsan kapanıp açılıyor sizde nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 26 Nisan 2015; 12:55:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimkinin de 3 tane tuşu bozuldu bir tek kamera tuşu çalışıyor , sürekli donuyor her seferinde bataryayı söküp çıkartıyorum baydı artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şarjı bitince resetlenmeyecek ki, sadece kapanır. 1520 de sadece güç tuşunu 15 sn basılı tutarsan kapanıp açılıyor sizde nasıl bilmiyorum.

Kapatıp açma çözecekti sorunu. Dondu kaldı telefon, reset bizde ses kısma tuşuyla atılıyor benimki bozuk olduğu için alternatif yol aramıştım.

• quote:

quote:

quote:

Olmadı zzaten, aynen dediğin gibi boşa şarj ettim telefonu. Sonra kafayı yedim dedim seni mi beklicem, tornavidayla girişip bataryayı söktüm. Yeniden taktım çalışıyor şimdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.