Şimdi Ara

Telefonum çalındı, kullananın yeri belli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayayim yazmayayim dedimde birader manyak mısınız adam telefonuju caldirmis bunlar ss derdinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon neredeyse atlayın gidin alın telefonu hocam. Yanlız telefonun faturasınıda yanınıza alın. Arbede çıkarsa durum polislik olursa cihazın size ait olduğunu kanıtlamanız gerek çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum geçmiş olsun öncelikle
    Valla senin muhabbetten bir durum çıkmaz 2009 da bende 2 adet telefon çaldırmıştım 3gs16-n97 İnan bana polise gittiyimde duyduğum sözler karşısında yemin ederim sanki ben suçlu duruma düştüm
    Kanuni olarak bu memlekette bir cacık olmaz imkanın varsa git ordan polise müracaat et durumu anlat telefonunu al yoksa unut bu telefonu

• Ha bu arada gidip alma ihtimalin yoksa kilitle cihazı geç durduk yere moralini bozma

• Bana olsa işimi gücümü bırakıp üşenmiyip giderdim iphone inceligini o .... münasip bölgelerinde test ederdim sonucuda Apple yollardım.Tabi satın almışsa ilk satın alana ufak bir test sonrada satana hayal edemiyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 9 Mayıs 2014; 22:22:21 >
  • Bu sayfayı inceleyin. Böylece iPhone'umu Bul hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz ve ona göre aksiyon alırsınız. Zaten polise başvurmuşsunuz, ilgilenmiyorlarsa şansınızı başka bir şubede deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 9 Mayıs 2014; 22:28:20 >
  • Hey yavrum hey memleket yigit kayniyormus da haberimiz yokmus.

Adam 850 km uzakta diyor atla git diyorlar.

Siz isinizi yasal yollarla cozmeyi deneyin. Sayet olay savciliga intikal ederse savciya iCloud meselesini anlatin.

• Hocam geçmiş olsun. Geçenlerde haberlerde vardı. Adam kamyonunu kiralamış , kiralayan suriyeye götürmüş. Kamyonun sahibi suriyeye gidip kamyonu da adamlarıda bulmuş. Fakat kamyonu alamadan geri dönmüş. Velhasıl koskoca kamyon alınamıyor , telefon işi çok zor maalesef. Polisten falan umudu kesin , oralarda kanun zaten yok. Telefonu kilitleyin , kimseye yar olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Arkadaşlarınızı toplayıp gidin hırsıza bir çay içirin bence

+999

• suriyeliden o telefon geri gelmez, kitle ve telefonu unut
  • Bu işin yasal yolu yok.Toplarsın adam güzelce yakalayıp döverek alırsın telefonu yada kişi TC sınırları icerisideyse savcılık yolu ile adamdan alırsın.Adam suriyel ise sınır dışı edilir.
  • abdullah149 kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unutum.Savcılık işe el koyarsa,Kişinin gittiği yerlerdeki en yakın Kolluk kuvetleri o kişiyi paketleyip senin işi halleder.
  • Hocam toplayın arkadaşlarınızı güzel bir dayak çekin adama
  • Hala atla git diyen var hastayim forumda mesajlari okumadan yazilan cevaplada adam 850 km var aramizda diyor millet arkadaslarini topla, atla git diyor

• Dalga geçmemek lazım,Allah Korusun ama Suriyeli bence kendisi çaldı,Türk Çalsa iCloud'u kapatmaya bilirdi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Dalga geçmemek lazım,Allah Korusun ama Suriyeli bence kendisi çaldı,Türk Çalsa iCloud'u kapatmaya bilirdi herhalde.

Türk çalsa icloudu kapatıp restore eder kullanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 varsa iphonumu bul kapatmak için icloud şifresini bilmek gerekir, bunun dışında restore edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

ios 7 varsa iphonumu bul kapatmak için icloud şifresini bilmek gerekir, bunun dışında restore edilemez.

Açık var yapılabiliyor 😏

• Kendimi senin yerine koydum da baya üzüldüm geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.