Şimdi Ara

Telefonum Müzikleri ve Resimleri görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia Ray kullanıyorum müziklerimi telefon bulamıyor music dosyasında hepsi ama orjinal player hiçbirini görmüyor.Aynı sorun galeridede mevcut sd kartımı değiştirmiştim ondan olabilir mi acil yardım

• Kartının hard format yemeye ihtiyacı var sanırım.
  • kartı tamamen boş iken takarsam problem olurmu ?
  • Hayır bir şey olmaz. Hafıza kartın zannedersem yeni. Yani anladığım kadarıyla öyle.
    Bilgisayarında adaptör sd kart okuyucusu varsa tak ve pc den format at bir de öyle dene.
    Ondan sonra bir kaç foto çek telefon otomatik olarak klasörleri oluşturacak.
  • İçinde bir sürü şey var hepsini oluşturur inşallah :D
  • bazı dosyaları yedekliyorum şu an
  • kartı Pc den FAT32 Ayırma boyutu:4096 olarak yavaş şekilde formatlayın Sapa Sağlam Olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

kartı Pc den FAT32 Ayırma boyutu:4096 olarak yavaş şekilde formatlayın Sapa Sağlam Olur :)

kart daha yeni :D 1 aylık 16GB kingston :D
  • Android cihazlar için Kartın En Sağlam formatı bu HTC wildfire s de hızlı formatlayınca ve ayırma boyutunu elle girmediğimde cihaz çekilen resimleri siliyordu dediğim şekilde yapınca hiç bi sorun çıkarma o günden beri kartı yavaş şekilde formatlıyorum Sorunsuz Zevk senin Öneriyi sundum
  • quote:

Android cihazlar için Kartın En Sağlam formatı bu HTC wildfire s de hızlı formatlayınca ve ayırma boyutunu elle girmediğimde cihaz çekilen resimleri siliyordu dediğim şekilde yapınca hiç bi sorun çıkarma o günden beri kartı yavaş şekilde formatlıyorum Sorunsuz Zevk senin Öneriyi sundum

15 dk daha durursan ggelişmeleri konuşuruz başladım formata :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ats100 -- 11 Nisan 2012; 0:09:07 >
  • ben buralardayım Bekliyorum Sonucu :)
  • Formattan sonra düzelecek.
  • baya yavaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

baya yavaş :D

Yavaş olur ama en sağlamı bu yani emin ol.
  • iptal etmek zorunda kaldım daha çeyreğe bile ulaşamadı standart bastım
  • bekleyeceksin biraz :) hızlı sallama atmıyor formatı
  • Teşekkür ederim detayları yarın konuşuruz.
  • herşeyi hallettim tek sorun kaldı müzikler falan teldeki tüm müzikleri görüyor galeriade tüm resimleri :D yardım
  • galeri uygulamasının Verilerini temizle ayarlar uygulamalar - uygulamaları yönet * tümü yazan yerden
  • quote:

galeri uygulamasının Verilerini temizle ayarlar uygulamalar - uygulamaları yönet * tümü yazan yerden

aynı problem müzik çalardada var ama. Telefondaki tüm ses dosyalarımı gösteriyor sadece music tekileri değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.