marketten dead trigger 2yi yukle onu duzgun oynatirsa otekilerinde de pek sorun yasamassin gibi
tamam denerim am işte yeterli hafıza filan yok yani bunlar zaten cok büyük oyun denemeden önce emin olmam lazım o yüzden hep videolardan gidiyorum abicim
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Orijinalden alıntı: spearman_2434
şimdi forum arkadaşlarım sizlere you tube da gördüğüm bir kaç seyi göstermek istiyorum
şimdi benm telefon bu 3 telefondan da daha iyi hem gpu hem cpu yönünden ben de bu abiler gibi yada onlardan daha akıcı bir şekilde oynayabilir miyim ?
Sende onlar gibi oynayabilirsin ama akıcı olmaz
şimdi tam akıcı olmaz diyorsunuz ama bu abilerin oynadıgı videoda oynanmayacak kadar değil bence benm tel bunlardan daha iyi olduguna göre bunlardan daha akıcı oynarsam sorun yoktur bence
up up upup
quote:
quote:
quote:
şimdi forum arkadaşlarım sizlere you tube da gördüğüm bir kaç seyi göstermek istiyorum
şimdi benm telefon bu 3 telefondan da daha iyi hem gpu hem cpu yönünden ben de bu abiler gibi yada onlardan daha akıcı bir şekilde oynayabilir miyim ?
şimdi tam akıcı olmaz diyorsunuz ama bu abilerin oynadıgı videoda oynanmayacak kadar değil bence benm tel bunlardan daha iyi olduguna göre bunlardan daha akıcı oynarsam sorun yoktur bence
Tam olarak birşey diyemem. Denemeniz lazım.
quote:
quote:
quote:
quote:
Tam olarak birşey diyemem. Denemeniz lazım.
taamam teşekkr ederm deneyip yazarım ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme