Merhaba arkadaslar cihazımı usb kablo ile pc ye bağladıgımda sadece usb hata ayıklama bağlandı olarak kalıyor cihazım usb ye bağlanmıyor sankı cıhazda autorun dosyası yokmus gibi hiç faaliyet vermıyor sadece sarz edıyor kalıyor arkadasımın x5 ini benim kablom ve pc me taktıgımda onunki bağlanıyor onun bilgisayarında takıyorum yine bağlanmıyor cihazda hiçbir sıkıntı yok 2.3.5 gingerbeard sürümü yüklü root olamadıgım için romda atamıyorum o sekılde kaldım sizce sıkıntı ne olabılır veya bu cihazı autoruna (yani pc ye otomatik tanımaya gecıren dosya hangisi? birkac telefoncuya götürdüm yazılımsal problem diyorlar stok sürümde bağlanabılıyordum imei silinmesinden korktugum için stok sürümede gecemıyorum
İlginç bir problem, Bence stok sürüme geçmelisin, IMEI silinmesinden korksanda telefonu bu şekilde tam olarak kullanamayacağına göre ya garantiye ver (ki garantide mutlaka başın ağrıyacaktır) ya da sonuna kadar aklına gelen çözümleri dene. Bence stok sürüme geçmelisin. (Problemine derman olurmu bilmiyorum ama aklıma başka birşey gelmedi açıkcası)
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim cihazı bugun k.v.k. ya verdim bakalım ne olacak gelmesını beklıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme