Arkadaslar yaklasik 2 senedir nokia 3300 kullaniyorum.Gayette memnunum isimi (müzik) görüyo..Fakat Dün basima bir sey geldi telefonum sapitti nedense.olay söyle oldu;Benim Telefonun kendi hafizasi dolmustu.bende resimlerin bir bölümünü temizleyeyim dedim.Bir klasörde yaklasik 250 tane resim vardi.Klasörü sil dedim siliniyor dedi vede bayagi bekledim sildi vede telefonu tamamini silmeden kapattim.Tekrar açtim ve de hafiza kartindaki oyunu yükleleyim dedim Yükledim ondan sonra uygulamalar klasörüne bir baktim bilinmiyor diye bir kaç tane program var.Bu programlar ne siliniyor nede açiliyor.Eski oyunlarin çogunu bilinmiyora çeirmisyardim çildiracam.Ne siliniyor ne de açiliyor.Birde telefon hafizasina bakamiyorum.Hafiza bölümü hiç açilmiyor.hata matada vermiyor hafiza bölümü.Ne yapmam gerek herhalde telefona format atmam gerek nasi yapiliyo o is.herhangi bir aparati varmi?Varsada online satilan bir site falan varmi yardim edin.Telefonun geriye kalan bütün özellikleri çalisiyor.Yardimmm.Direkt telefon hafizasina ulasmam gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme