Şimdi Ara

telefonuma virüs girdi...CommWarrior...yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: recosir

anlıyorum ama sana bişey söylicem ilginçtir ki formatları attıktan sonra hiç bir etki yapmadığı sarjım yine cok az dayandığı halde 1 2 saat sonra şarja takma sürem 2 saati doldurmus olcak ama hala full durumda görünüyor acaba düzeldi mi yarın aksama kadar da cok az giderse bu iş olmus demektir ayrıca bugün bluetooth u cok sık kullandım diğer günler asla acmıyordum sok içindeyim noluyor bu tele yahu hiç bişey yapmadım bugün telciye gittim sadece adam da bişey yapmadı servise göderelim dedi ilginç bişey yok eger düzelmediyse direk servis sen naptın hala aynı teli mi kullanıyorsun virüslü teli yoksa kurtuldun mu kurtuldunsa nasıl simdiden tesekkürler

Virüslü olan benim telefonum değildi.Müşterinin telefonuydu.Ben böyle bir sorun yaşamadım ama birebir şahit oldum.Ben sadece senin başına gelen olaya ve anlattıklarına göre bu tür açıklamalar yaptım.Ben senin telefonunu görmedim,bilmiyorum.Ben bu virüsün yaptığı kötü durumları belirtmek istedim.Tabiki bu yazdığım durumlar senin telefonunda etkili bir şekilde belli etmiyorsa sorun yok demektir.Bunu ilerleyen günlerde veya haftalarda anlarsın.En azından bilmiş oldun.

• quote:

Orjinalden alıntı: dogan830

Arkadaşlar bu konuda çok bilgim yok ama merak ettiğim için soruyorum. Nokia software update le tekrar versiyon reinstall yapılsa bulaşan virüs silinmiş olmaz mı, hani tüm bilgiler siliniyorya o bakımdan.

Sanmıyorum.Çünkü yeni yazılım veya aynı yazılımı yüklediğin zaman "Güvenlik kodu" gibi bazı ayarlar değişmiyor.Ama denemekte fayda var tabiki.Seninde mi telefonun virüslü,yoksa arkadaş için bir önerimi bu?
  • cok saolun son bi kac gün daha denicem son yapmak istediğim sey de version yükseltmek bakalım o zaman sorun cözülcek mi olmazsa son care servis ama servise göndermeden kendi cabamla halledilecek bişeyse halletmek istiyorum cünkü servise gitti mi cok gec geliyor tecrübeyle sabit ee bana da bu aralar tel cok lazım yoksa simdiye coktan servise vermistim klavye kardes her türlü bilgi ve yardımların için tesekkürler ben bi kac gün bir deneyeyim sonucu sana bildiririm
  • Allaha şükür bende yok öneri olsun diye söyledim, olurda virüs bulaşırsa nasıl kurtulunur diye okudum. f-secure şu anda yüklü ama süresi dolunca başkasını yükleyecem artık. Klavyeci kardeş bilgin var mı bilmiyorum ama bu tel virüslerini pc deki virüs programı buluyormu, hani programı tel e atmadan önce bulup da bizi uyarır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: recosir

cok saolun son bi kac gün daha denicem son yapmak istediğim sey de version yükseltmek bakalım o zaman sorun cözülcek mi olmazsa son care servis ama servise göndermeden kendi cabamla halledilecek bişeyse halletmek istiyorum cünkü servise gitti mi cok gec geliyor tecrübeyle sabit ee bana da bu aralar tel cok lazım yoksa simdiye coktan servise vermistim klavye kardes her türlü bilgi ve yardımların için tesekkürler ben bi kac gün bir deneyeyim sonucu sana bildiririm

• quote:

Orjinalden alıntı: dogan830

Allaha şükür bende yok öneri olsun diye söyledim, olurda virüs bulaşırsa nasıl kurtulunur diye okudum. f-secure şu anda yüklü ama süresi dolunca başkasını yükleyecem artık. Klavyeci kardeş bilgin var mı bilmiyorum ama bu tel virüslerini pc deki virüs programı buluyormu, hani programı tel e atmadan önce bulup da bizi uyarır mı?

Evet bilgisayar bulur.Fakat o buldugu virüsler PC için olan virüslerdir.Yani telefon virüslerini bulmaz.Virüsler Telefon için ayrı,PC için ayrı yapılırlar.Çünkü heriki cihazda birbirlerinden farklı kesime ve hizmete tabidirler.
  • arkadaslar benim teldeki virüs sanırım buhar oldu formatları attıkdan 2-3 gün sonra bile düzelmeyen telefon 3.günün sonunda taktığım sarjım hala gidiyor ve 3 kademede kac gün mü oldu sabah 4 olacak ve daha 3 kademe var sanırım düzeldi ama nasıl düzeldi ben anlamadım ki allam ya rabbim ilginc bişey neyse burdan yardımcı olan tüm arkadaslara cok tesekkür ediyorum
  • Hadi geçmiş olsun
  • geçmiş olsun sağlıklı cepler
  • format at telefonuna vede hafıza kartına
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.