Şimdi Ara

Telefonumda Casus Yazılım Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım benim telefonuma casus yazılım yüklemiş. Ama yüklenen yazılım öyle birşey ki benim tiktok hesabım yok sembolük bir üyeliğim var ve bir gün misafirlikte oturururken elim wifi tuşuna değdi ve bir baktım "aysegül tiktok ta oturum açtı" yazdı işin garibi bulunduğum evde wifi de yoktu ve bu bildirim neden gelmişti?

Hemen bildirime tıkladım ve tiktok hesabı açıldı. Aysegül diye bir üyelik var telefonumdaki tiktok hesabımda. Birçok bildiri geldiğini gördüm sonra şaşırdım ve kendi kendine tiktok hata verdi kapandı. Sonrasında semih isimli sembolük hesabım açıldı tiktokta.

Bu yazılım öyle bir şey ki benim telefonumda katmansal işlev yapıyor. Ben görmeden 2. bir kullanıcı açar gibi işlevler yaparak telefonumda bir bakası farklı hesaplar açabiliyor. Bu konuda bilginiz var mı? nasıl bir casus yazılım benim telefonumda böyle 2. bir tiktok açabilir ve benim ip adresimi kullanabilir?

Bu ilerde bir suça karışsa ihale bana kalacak çünkü benim telefonum üzerinden açılmış hesap.

• Güzelmis la, seviyo kız seni, git konuş. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.