Şimdi Ara

telefonumu satip yenisi alacam onerileriniz lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 aylik sifir blackberry curve 9380 aldim telefon iyi hos fakat ben oyun oynamak uygulama vs istedigimden telefonu satip yerine android veya iphone 4 almayi dusunuyorum

size sorum telefonun hasari vs yok ufak cizikleri var kvk garantili gideri ne kadardir bunun ve bundan gelecek paraya sifir veya ikinci el bundan asagi kalmayacak ios veya android onerileriniz nelerdir

sagolun

• Merhaba,

İkinci el piyasasına çok hakim olmamakla birlikte yaptığım kısa bir araştırma ile ortalama 500 TL son kullanıcı fiyatı gördüm. Bu ortalama fiyat ile yine çok emin olmamakla birlikte ios için iPhone 3GS (ikinci el) dışında bir seçeneğin görünmüyor gibi. Android düşünürsek ilk aklıma gelen 4.0 işletim sistemli Sony Tipo (sıfır) alabilirsin. Bütçeni biraz arttırabilirsen 600 TL seviyesinde HTC Desire C modeli gayet uygun ve iş görür düşüncesindeyim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilifmerkezi

Merhaba,

İkinci el piyasasına çok hakim olmamakla birlikte yaptığım kısa bir araştırma ile ortalama 500 TL son kullanıcı fiyatı gördüm. Bu ortalama fiyat ile yine çok emin olmamakla birlikte ios için iPhone 3GS (ikinci el) dışında bir seçeneğin görünmüyor gibi. Android düşünürsek ilk aklıma gelen 4.0 işletim sistemli Sony Tipo (sıfır) alabilirsin. Bütçeni biraz arttırabilirsen 600 TL seviyesinde HTC Desire C modeli gayet uygun ve iş görür düşüncesindeyim.

Saygılarımla.

sifir olarak suan eger kampanyali bir yer varsa ustune 100 150 koyabilirim
    android olarak onerilerinizi bekliyorum o zaman

tesekkurler
  • Bu cihazın 2.el gideri 450 500 arası değişiyor satışta
    bunun parasıyla
    ANDROİD OLARAK
    SONY XPERİA NEO FİYAT 2.EL 350 500 arası

XPERİA ARC S 2.EL FİYAT 450 600 Arası

XPERİA GO 2.EL FİYAT 500 600 ARASI(SUYA TOZA DARBEYE DAYANIKLI)

BENİM TAVSİYE EDEBİLECEĞİM CİHAZLAR BUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan.1905 -- 15 Şubat 2013; 16:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Orijinalden alıntı: kilifmerkezi

Merhaba,

Saygılarımla.

sifir olarak suan eger kampanyali bir yer varsa ustune 100 150 koyabilirim
    android olarak onerilerinizi bekliyorum o zaman

tesekkurler

Bahsetmiş olduğum HTC Desire C modeli Vatan Bilgisayar'da 569 TL görünüyor. Değerlendirebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_desire_c_blk-desire-c---golf-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=60963

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.