Şimdi Ara

Telefonumun Orijinal Ekran Koruyucusu Çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Lg magna kullanıyorum, bugün yere düşürdüm ve köşesi yere çarptı. Telefonda bir sıkıntı yok ama ekran koruyucusu biraz çatladı. Şimdi sormak istediğim şu, bu koruyucu telefonun kutusunu açtığımda takılı olan kendi koruyucusu. Telefoncular bu koruyucuyu 10-15 tl ye değiştiriyormuş. Ama kendi orijinal koruyucusu olduğu için, sonradan takma olmadığı için onun çıkarılamaması gibi bir durum söz konusu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -PUSAT-

Merhabalar. Lg magna kullanıyorum, bugün yere düşürdüm ve köşesi yere çarptı. Telefonda bir sıkıntı yok ama ekran koruyucusu biraz çatladı. Şimdi sormak istediğim şu, bu koruyucu telefonun kutusunu açtığımda takılı olan kendi koruyucusu. Telefoncular bu koruyucuyu 10-15 tl ye değiştiriyormuş. Ama kendi orijinal koruyucusu olduğu için, sonradan takma olmadığı için onun çıkarılamaması gibi bir durum söz konusu mudur?

Telefon ekran koruyucusu değişeceği zaman inceleyip karar veriyoruz hocam.Hemen değişim olmuyor.Çıkarılabilir.Çıkarılmaması söz konusu değil.

• Teşekkür ederim ama inceleyip karar veriyoruz derken ne demek istediğinizi anlamadım. Müşteri değiştirmek istiyorsa hemen değişmiyor mu?

• quote:

Teşekkür ederim ama inceleyip karar veriyoruz derken ne demek istediğinizi anlamadım. Müşteri değiştirmek istiyorsa hemen değişmiyor mu?

O konuda bende bu işlere bakıyorum demek istemiştim.Müşteri isterse değişir onda sorun yok ama inceliyorlar bir kaç dakika ona göre seçiyorlar.

• Teşekkür ederim
  • quote:

Teşekkür ederim

Önemli değil yardım edebilmişimdir umarım.

• Hocam bir de ben 10-15 tl diye duydum. Siz bilirsiniz telefonun kendi koruyucusunu söküp yenisini takmak ne kadar eder?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nano Ekran Koruyucu cam
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bir de ben 10-15 tl diye duydum. Siz bilirsiniz telefonun kendi koruyucusunu söküp yenisini takmak ne kadar eder?

Takmak 10tl olduğuna göre 20 25civarı diye düşünüyorum.Ama telefonculara göre değişir.

• Tamam eyvallah.

• quote:

Tamam eyvallah.

Önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.