Şimdi Ara

Telefonumun şarjı hemen bitiyorrrrr !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar General Mobile discovery telefon kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır ve telefonum 2-3 hafta boyunca kapalı kaldı sonra telefonumu açtım fln telefonun şarjını taktım şarj olmuyor telefon yani nasıl diyim şarjı taktım 3-4 saat geçti baktım telefon %15 fln şarj olmuş ortalama 20 saate yakın şarjda bıraktım ve şarj %65 oldu ve dahada artmıyor şarjı.Sonra telefonu elime aldım yarım saat fln telefonda takıldım o arada telefon nasıl ısınıyor elim yanıcak resmen bir baktım şarjıda %3 fln kalmış dedim noluyo lan fln sonra bir telefoncuya gösterdim dedi işte telefonun bataryasıyla alakası yok telefonu açıp içine fln bakmam lazım dedi bende bilip bilmediğim adam telefonu karıştırmasın fln şimdi fiyatı şişirir fln dedim ve bende burda konu açıyım dedim,sizce sorun bataryadamı yoksa telefonun donanımındamı yoksa telefonun içindeki program fln'damı telefondanda hiç anlamam şayet bu konulardan.

Telefonu her türlü şarj aletiyle denedim aynı şekilde şarj ediyor ve telefonun şarjı hemen bitiyor,ve çok çok ısınıyor.

• Cevap verecek,yardım edecek kimse yokmu ??????????
  • Sorun batarya da olabilir, batarya çıkarılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle soru olmaz ki ama.
  • Havzali kullanıcısına yanıt
    Evet batarya çıkarılıyor, ne yazık ki etrafımdaki kimsede bu bataryadan yok :S telefoncudada yoktu deniyemedik ; ama bulurum sorun bataryada mıdır diyorsunuz ?
  • 1.5 yil gecmis bi pilin kayip orani bayagi yuksektir o pil ölmüstür zaten dandik pili var discovery'nin. Degistir yenisini al ayrica kalibrasyon ayarida yapmak gerek telefonun icini acip bakmalik bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.